Thursday, 13 September 2012

Hi Lovely Follower..I'm Back ="D

Assalamualaikum  dan salam keceriaan :)
Lama pulak rasa bercuti dari menaip blog..hehe
Alhamdulillah semuanya dah selesai. 
Wia pun selamat pergi dan balik dari Shah Alam .
Alhamdulillah.. Tempat tu memang mengimbau kenangan..

3 hari 2 malam menginap rumah kawan..
yang bertuhnya dapat pakej satu bilk kosong.
siap ada katil tilam..dan bilik tu sangat selesa. Terima kasih Mas :')

Selesai juga buat transkrip konvo ;)
walaupun dah lama kna buat, baru terangak² nak siapkan bulan nie..
Yang paling best wia pegi sempena bufday si dia..

Siap packing untuk melancong =P
Dalam setengah hari wia dapat siapkan dengan lancar ..
Syukur dipermudahkan.. * Senyum
Petang tu alang² dah mai Shah Alam harus la jalan² ke 
PAS (Plaza Alam Sentral), SACC dan PKNS 
yang femes untuk cuci mata dan shopping ;)

Saja pekena bakso yang sedapp dekat PAS ;)
*puas hati dan baru la pi sopink. Tak beli apapun.. Kena berjimat
sebab belum kerja la katakan.. Wia cuma berminat nak 
beli casing phone BB yang comel² ala Hello Kitty ;)
Minat punya pasal grab dua iaitu kaler merah dan putih..Hikss

Comel kan.. Dah lama cari ;)
Ala² casing untuk Iphone gittu -"
Tengahari tadi dapat satu lagi berita gembira dan ada lagi 
satu gembira yang dikongsi bersama blogger yang sudi baca
 blog kesayangan wia ni ;) Kiranya ada dua berita baik yang 
akan dikongsi bersama. Insha allah nanti wia share okey..Hehe

Stay Tuned.....
:)

3 comments:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi