Tuesday, 4 September 2012

Majlis Sana Sini :)

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia..
fiuhh jenuh ligan masa, untuk meng-update blog sekarang ni..
Disebabkan masa dan kekangan kesibukan..*ewah*
Cepatnya masa secepat berat badan wia yang
naik bagai di pam² sebab kuat makan -hais-
Minggu lepas sempena cuti merdeka yang bersambung
dengan cuti hujung minggu..Maka panjang la cuti nya :)

Jadi ramai member² dalam Facebook yang bertunang.. * wahh jeles² *
dan ada yang berkahwin * tahniah² *..Cantik belaka depa.
macam biasa wia dan keluarga pun hadiri majlis
kahwin yang tentunya banyak pada 1 September lepas..

Yang paling wia suka buat time pegi kenduri.. Snap gambar..Haha
Tengok pelamin cantik, pengantin lawa dan bilik pengantin pun sweet ! =)
Mulalah berangan pelamin wia nanti pulak
cemana kan..Tak dapat bayang..Ehemm ---"
Lambat lagi tu..Kena ikut turn siapa dulu la macam ni kan?






Sengaja masuk gambar gelap yang tidak di edit :)
Biasalah BB kita tak ada flash.. Pencahayaan kurang.
Ditambah malas nak terangkan bright..Terus berdesupp upload.
Biar lain dari yang lain sikit kan.. Ok, komen wia..
Pelamin dia simple tapi cantik. Berkenan bunga juntai² 
warna warni..trend sekarang kot*
Oklah nak blogvespaking kawan² sambil hunting job ~
:)

3 comments:

  1. singgah sni...huhu...menziahi antre stu sme len

    ReplyDelete
  2. haha hana pun suka tengok pelamin dan bilik pengantin. pas2 komen macam2. xsesuai lah. warna terang sangat lah.hehe

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi