Friday, 21 September 2012

Keep Calm and Remember Allah :)

Assalamualaikum dan  salam penghulu segala hari..
Puji pujian hanya pada Allah yang Esa :)
Wahh dua hari tak update, dashboard bertukar wajah lerr.
kalau sebelum ni penah jadi sekadar untuk percubaan, tapi kali ni
dah memang betul² bertukar..
Kalau tak salah wia semalam bertarikh 20/9/2012

Nasib baik sebelum ni wia dah terbiasa.. Jadi boleh la sikit sikit 
godek dan klik dengan interface yang sedikit komplikated nih.
Bak kata oarang alah bisa tegal biasa.
lama² mesti okey =P *ayat sedapkan hati..
Mari semarakkan semanagt untu berblogging macam selalu.
Selari dengan dunia yang makin moden.
wia perasan interface terbaru ni ada kesesuaian untuk setting mobile.
Itu kelebihan nya berbanding yang lepas lebih bersikap ringkas dan mudah.


Apapun wia cuma rasa heppi selagi dapat menaip jika ada masa terluang ;)
berkongsi dan bercerita pengalaman pahit manis dalam blog kesayangan.
Wia perasan wia tak seaktif dulu.. Kawan² blogger pu masing² sibuk.
Kan dah makin dewasa dan dah banyak tanggungjawab..
ada yang dah kawen dn bertunang. Suka tengok ;)

Macam biasa.. Hari ni wia tak kemana mana.
terasa nak buat pesiapan konvo!
tinggal 3 minggu lagi. Dan hari ni adalah 
hari besfren wia konvo, Khairiah.
Tapi sayangnya wia tak dapat hadirkan diri 
di USM tempat khairiah menuntut.

Mesti dia cantik..Hee. Ada kesempatan
 wia update konvo dia nanti..
Cuba dua, tiga hari ni wia teringat ingat
 step yang wia sibukkan minggu ni.
Harap semuanya berjalan lancar. 
Insha allah wia boleh buat. Amin ~
berkias pulak kan? Tak apa nanti wia update...Heheh.

P/s ingat nak renovate blog.. tengok cemana nanti..
macam kosong pulak rumah blog wia nih..
:)

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi