Wednesday, 2 January 2013

Craving..Craving ❤

Assalamualaikum..Hai Malaysia.
Bila buka FB klik album timeline
banyaknya wia amuat turut gambar makanan.
Rupanya wia pencinta makanan. teehee

Dan memang craving uoOls.. antaranya.. 

mushroom soup.. Fevourite!

TF - Tutti Fruti, yummy!

Anggur maniss :)

Durian Crepe yang femess meletop :'D

Lepas ni tunggu belog wia akan penuh dengan gambar makanan. 
Sebab nak padam gambar dalam FB masuk dalam belog. 
Dah taknak gambar banyak dalam FB. Tapi nak penuh dalam belog.
Kenangan kata nya ;p
 

5 comments:

  1. huhu :) buat i rasa lapar je pepagi neyh . haha

    ReplyDelete
  2. pagi2 ni tengok makanan beshnye :)

    ReplyDelete
  3. terliur tengok gambar gambar nie . hehe

    ReplyDelete
  4. suka la belog wia tak berat,,simple tapi tetap menarik pandangan mata,,hurm lieya nak tukar design blog macam nie tapi tak brapa nak pandai heeh

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi