Tuesday, 22 January 2013

Tukar Bateri Blackberry Setelah Setahun ♥

Assalamualaikum dan salam keceriaan :) 
Syukur terasa Blackberry baru beli bila tukar bateri baru.
Terima Kasih ayah.. Sebab belanja bateri BB..
Selepas tu makan malam bersama²..pun di belanja. Hee

dan FYI , Blackberry Curve hitam wia ni dah pun genap setahun.
Terus bateri kembung, menunggu nak meletop.
Serius kembong terus, sampai cover pun tak boleh tutup rapat.
Bila guna phone, cepat mati. dan selalu kena caj ..
mana tak nya kerap sana bersosial alam maya.

Jadi sekarang wia kurangkan guna BB.
Sebab tak mau bateri cepat rosak. Sayangg..
Lagipun tengah tak berduit, kena jimat cermat. Hiks
 


 Blackberry Curve masih jadi kesayangan.
Bukan nya apa, ada seorang customer dok kisahkan phone Samsung Note dia kot.
Last² wia masuk kedai tu cari bateri.
Kemudian customer laelaki tu tnya best ke pakai BB depan wia..
then tetiba tokey tu cakap telefon Samsung la lagi bagus sebab banyak application.
Blackberry tak ada apa².. * Luruh Jantung*

Apa masalah tokey nih.?!
Nasib dah terbeli bateri kat dia.. Kalau tak, memang keluar balik kedai.
* Kecik hati dia perlekehkan BB. Orang mana sama. Adeh -,-"
By the way, wia very happy for today (",)
Yeay, bateri dah ok semula.
- 19 January 2013 -


6 comments:

  1. biasalah tu kak wia...depa nak suruh beli lagi fon..huhu..

    ReplyDelete
  2. mcm sy jugak. pakai fon samsung setahun lebih kena ganti bateri dah., bateri kembung jugak. dasat betul kembung nya hihi. lepas ni kena jaga elok2 fon

    ReplyDelete
  3. Arya : hehe jangan masih elok lagi fon tu.. hee :) ;)

    ReplyDelete
  4. Najihahfara : Kan? takut tengok, sebab kembung lain macam sangat. Haha :))

    ye terima kasih ingat kan..hee

    ReplyDelete
  5. promote la tuh...suh bli baru

    ReplyDelete
  6. bb jugak terbaik..hehe pengguna bb curve jgak :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi