Saturday, 5 January 2013

Header Pertama 2013 ♥

Assalamualaikum dan Bismillahirrahmanirrahim..
Secara rasminya hari ni wia tukar header lagi entah keberapa kali.
#Sebab tak kira. Tapi ini pertama kali untuk tahun 2013

Sengaja menggunakan doodle.
yang semestinya bukan wia yang mendoodle ;p
sebab ia comel wia tempek sebagai penyeri belog.
Sebenarnya kalau uOls follow belog wia
dari awal. Blog ni di "create" kan atas nama si beruang teddy

Chito namanya. Sebab tu gambar beruang teddy
pegang bunga merah tu wia letak juga dibahagain header.
Rasa comel pulak . *Sebelum ni pun dah biasa guna teddy nih.
Hikhik. Harap wia lepas ni makin rajin berblogging.

Itupun sekarang ni tengah lapang. Bila dah kerja nanti.
Mungkin belog akan terabai sikit. Upss.
Tak tahu lagi. Tengok pada keadaan.:)

Wah best la entri wia yang lepas, ramai juga yang komen.
Rasa belog ni begitu dihargai.
Insha allah, wia akan rajin komen belog kalian.
Okey sebagai tatapan nah kek pelangi 7 lapis idaman kalbu!
  
  
  
     
Kek Pelangi

Cantikkan kombinasi warna. Enjoy! :)
Selamat Berblogging....!
Makin hari wia makin jatuh hati dengan dunia belog ;)
Teeheee. Banyak input dapat.
Selain dapat berkongsi apa kita rasa.
" Menaip Itu Kapsul Hati"

5 comments:

  1. comelnye header ! sedapnye kek pelangi , sis wia buat ke ?

    ReplyDelete
  2. caera : terima kasih dik :) Nampak sedapp kan? tapi bukan wia yang buat..hehe

    ReplyDelete
  3. ehemm comei header tau heheheh,,suka tengok

    ReplyDelete
  4. ajak cara nk buat kek pelangi tu, boleh x ?

    ReplyDelete
  5. salam wia
    Cantik header wia.

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi