Friday, 4 January 2013

Kudapan yang paling diSukai ♥

Assalamualaikum dan Salam Jumaat buat pembaca..
 wia baru balik dari pasar beli barang² dapur untuk masak memasak.
Sekarang wia nak hapdate entri pasal kudapan yang wia suka
bila studi waktu dulu².. Oh ini dikira mengimbau kenangan.

Serius rindu. Sebab tu nak simpan rapat² dalam belog nih ;p
wia lebih gemar dunia belog dari FB..teeeet.
Ok meh tengok kudapan kegemaran wia..

Keropok "Sweet Memory"..Rumpai laut. Keropok ala Korea tapi rasa macam keropok ikan.

Bertih jagungg..Oh sedap! ;)

Ais krim perisa vanila dan coklat. Memang kegilaan ;'P

Wafer gulung...memang kegemaran ! :)

Big Apple..lama dah tak makan ~
Rindu kenangan 2012, dan bermula lah episod 2013 
Babak hari ke4. Selamat berblogging. 
Happy dengan kebahagian orang lain. #Smileee

8 comments:

  1. korean seaweed tu. sedappnyaaaa aaa nak beli! :D

    ReplyDelete
  2. uncle suka rumpai laut dan big apple...tapi big apple uncle tak boleh makan selalu..sebab ada sweet pee hahahaha

    ReplyDelete
  3. semua tu kegilaan saya jugak ! hehe

    ReplyDelete
  4. waahh ! hampir same dah kudapan kite nie ! umpp sedapnye big apple ! yummy !

    ReplyDelete
  5. Hanida : Beli jangan tak beli ;)

    ReplyDelete
  6. uncle : yeay sama ..hehe

    ReplyDelete
  7. Sabella : hikhik kebetulan pulak kan ;)

    ReplyDelete
  8. caera : saya juga suka big apple :'D

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi