Wednesday, 16 January 2013

Laman Sosial Zaman Millenia.

Assalamualaikum dan Bismillahirrahmanirrahim :)
Macam biasa. Pagi-pagi wia dah masuk pejabat.
Mengadap PC , on Streamyx.
Kata mak, sebagai pengurus wia. Hiks.

Sebenarnya wia dah boring dengan laman sosial Facebook.
Lebih teruja dengan laman Twitter mahupun Blog.
Lagi best BBM ( Blackberry Messager) atau WhatApps.
Sebab yang lain² macam fungsinya kearah chit-chat
tapi kalau laman Facebook, boleh juga
tapi macam tak friendly. Entah macam tak ada feel
nak berFacebook. Lagi best berFriendster ms dulu-dulu.
Myspace dan Tagged pun wia kurang. Begitu juga dengan Hi5
Bila fikir-fikir balik, banyak kan laman sosial nih.
Naiknya Facebook, dah ramai orang lupakan laman yang lain.
Kemudian Frienster pun dah tak aktif.
Dulu wia rajin, tukar layout background Friendster.
Edit sana sini. Best juga. Comel ja.
Kemudian aktif Facebook. Dan sekarang dah bosan. Hmm

Rasa nak tutup akaun Facebook, tak pun remove kawan-kawan
yang tak aktif dan sunyi. Kadang member 
yang kenal masa zaman sekolah tak tegur kita.
Tapi kawan yang kita tak kenal pula friendly. Mesra! :)

Entahlah. Tengok cemana. Biarlah wia aktif berblogging
dan tweets. Walaupun tak banyak follower. tapi enjoyy. haha
Ok entri ni sekadar pendapat sendiri..
Senyum selalu. Jaga diri..
Psst rasa nak cuba losyen Fellina Inch-Loss



8 comments:

  1. felina inchloss tu kan, pada pendapat saya, tak elok lah sebab byk sgt parabens. not good, paraben can leads to cancer. be careful k dear :)

    ReplyDelete
  2. yeke miss A..terkejut dengar :(
    baru nak cuba.. kena hati² macam ni..

    TQ :)

    ReplyDelete
  3. bella pun dah kurang ber-fesbuking sekarang ni . mungkin dah bosan kut . hari-2 tengok benda sama je . blogging & tweeting are better ! hee . tapi tak tau la kut-2 tahun-2 akan datang muncul yg lebih best lg . hihik

    ReplyDelete
  4. tu lah kan, better beware k dear :)

    ReplyDelete
  5. @sabella mohamad Harap² macam tu kan.. ada laman sosial yang baru lebih menarik dan berilmu :)

    ReplyDelete
  6. @Miss A Ok, terima kasih ambik berat kite ..hee :D

    ReplyDelete
  7. @Arya Addin wia pun tak tahu sebenarnya tapi seakan bahan kimia kut. Maaf kalau salah :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi