Friday, 11 January 2013

Vlogger Superb Best ♥

Assalamualaikum dan Salam Jumaat semua
Bagi wia tak ada yang lebih gembira bila
hati gembira. Harap kalian juga begitu.

Entri kali ni walau nampak macam ketinggalan tapi tetap nak hapdate
jugak. Hiks. Terlambat tak bermakna loser.
Betul tak?? Ok sekarang balik kepada entri.

Vlogger? Memang penah dengar. Tapi jarang sangat
wia tengok. Sehinggalah dak Nana suruh tengok kat YOUTUBE.
Blogger menag selalu la kan ;)

Nana tanya wia, kak hang biasa tengok dak video seorang mamat nih.?
Dah tak biasa kan. Memang wia jawab tak la :P
Dia cakap boleh hilang stress tau. Betul ke kan?
Terus google dan buka youtube tanpa buang masa.
Lepas tu, tengok dia punya carta. Wahh berapa ramai orang view.
Beribu raban kot. * Tabik*
Nanan cakap dia memang terkenal dah pun di arena YOUTUBE.
Wallaa.. Memang idea dia bernas.

Patut masa musim exam, ramai yang
share video dia dalam FB. Hikss
Sebelum tu wia buat tak kisah ja.
Bila sekali tengok video ni, melekat depan PC
pastu gelak sorang²..Haha
Budak Kedah pulak tu MATLUTFI nih.
Senegeri la wehh. Syok tengok loghat dia ;)
Muka dah ala² budak korea.
Belajar di Perth Australia...
Eh? Macam bersajak pulak ayat wia.
Yang bestt nya memang terbaik.
Tak merapu tapi ada mesej. *thumbs UP*


tu diaaa, drama drama yang bikin hati wia bagai digeletek ;)
Haha..Bestt sangat.

Masa dia buat cucuq cekodok tu, memang kalau 
sesiapa yang dikejauhan terasa dekat dengan masakan mak.


Pendek cerita, video² nya memang ada isi dan mesej. 
Sesuai untuk tontonan setiap lapisan usia. 
Walaupun wia agak lambat tahu. 
Tapi tetap nak share dalam blog. Teeheee. 
Orang Senegeri habaq hangg ...Haha
;)
 

8 comments:

  1. comel comel belaka ;p

    ReplyDelete
  2. sis pun suka Mat lutfi ni.kelakar video2 yg dia buat.

    Anwar hadi pun best jugak :)

    ReplyDelete
  3. mmg matlutfi ni kelakor =)
    dalam kelakar dia,ada pengajaran..baguskan..share benda baik camtu ;)

    ReplyDelete
  4. hAHA , selalu jugak tgk :) jemput join GA sy :) http://wonderlifestyle.blogspot.com/2013/01/caera-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Hanida Moss : Itu laa..suka tengok :)

    ReplyDelete
  6. Nik ros.. Hehe best kan ;) Oh anuar hadi blum tgok lagi..

    ReplyDelete
  7. Laskar pelangi : Haah best kan dia share macam tu. Kita yg tgok pun terhibur..hee

    ReplyDelete
  8. Caera : Bestt kan :) Ok kalaua ada kelapangan saya join ..

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi