Friday, 18 January 2013

D i L e M a

Assalamualaikum dan Bismillahirrahmanirrahim :) 
Salam Jumaat kalian..
Hari ni dan semalam wia dapat panggilan temuduga.
Masih dilema. Sebab jauh. Dalam 2 ke 3 jam dari rumah.
Bagi pendapat kalian, patut tak wia pegi?

Wia nih jenis kurang keyakinan.
Sebab tu rasa down ja bila dengar jauh.
Memang boleh stay rumah sewa. Itu bukan masalahnya. Cuma?
Transport tak ada. Tak ada ke orang hantar. Ayah? Sedara?
Itu masalahnya. Huhu :'(
Dah 2x dipanggil interview -_____-

Disebabkan itu, wia dilema..Susah hati.
Bila tengok makanan yang sedap²..
terus hilang masalah. Jangan lupa wia 
seorang pencinta makanan. Hee

 

Kek Pelangi..
Apa pendapat uOls? Patut pegi ke tidak?
Kalau ada pendapat ,sila tinggalkan komen dibawah entri.
Saat ni memang wia perlukan kata² motivasi
atau apa saja untuk kuatkan semangat.
Selamat berblogging ....
:)

6 comments:

  1. kalau boleh cuba la dulu mungkin rezeki awak kat situ..tak la rasa terkilan di kemudian hari sebab kita dah cuba..peluang bukan datang selalu kan? :)

    ReplyDelete
  2. bella rasa better akak pegi je . sebab dah 2x kan dipanggil interview . sayang kalau tinggal kak . btw , bella yg tadak masalah skrg ni pun boleh senyum sampai ke telinga bila tengok makanan tuh ! perghh


    akak buat keputusan yg terbaik ye . buat solat istikharah kalau perlu ;)

    ReplyDelete
  3. pndapat kien akak baik g je dulu.. lau rezeki dapt insyALLAH.. yg pnting try dulu .. good luck akak.. sy pon cam akak bla tngok makanan jd hilang stress hehe

    ReplyDelete
  4. @BlueiceButterfly Btl ckp awak tu, peluang bkn dtg selalu. Sy rasa sy nak grab lah peluang tu selagi ada untk sy..hee :D terima kasih ye

    ReplyDelete
  5. @sabella mohamad betul cakap bella..keputusan di tngn akk. Solat istikharah, insha Allah membantu :') terima kasih sngt² :))

    ReplyDelete
  6. @Littleme ashikin Amin... terima kasih dik. Insha Allah :)

    kan sama la kita ;)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi