Wednesday, 9 January 2013

Istimewa Salon Muslimah :)

Assalamualaikum dan Bismilahirrahmanirrahim :)
tak sempat nak hapdate belog bila sedang busy kan?
Sekarang dah faham kenapa bila orang dah sibuk dengan hal²
tertentu jarang ada mood nak hapdate belog.
Hikhik. Mood kelaut kata nya.

tapi siapa penulis belog tegar pasti akan hapdate walaupun ciput
sangat input dan output yang di kongsi.
Hari ni wia banyak pegi ke pejabat² berkanun.
Pejabat Tanah, Pejabat Agama..
dan tak lupa bank² sekitar area rumah wia.
Wahh penat tau ;p Lepas tu teman adik pegi saloon muslimah pulak.

Syukur, ada juga saloon muslimah kat pekan Serdang area rumah wia nih
dan untuk pengetahuan wia tak penah pegi saloon rambut atau spa.
Sebab selalunya bukan spesifik untuk muslimah
mahupun perempuan sahaja.
Kadang² tu non -muslim saja yang ada saloon.
So, aurat perempuan kan terbatas.
Susah nak dapatkan salon yang betul² untuk muslimah.

Dengan adannya Class6 Muslimah Saloon.
Boleh la weouls manjakan diri tanpa halangan.
Nak berspa ataupun cuci rambaut mahupun treatment
dekat saja tak sampai 500 meter. Hikss.
Sediakan duit saja. Oh yeah tak sabar
nak bersalon bagai... Peace*


Selamat berblogvespaking =P
Doakan wia suksesss selalu. Ameen.

2 comments:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi