Wednesday, 13 March 2013

13.3.13 - Nice Date ♥

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum...
Sedar tak sedar hari ni tarikh cantik. Suka la 13.3.13..
Moga tarikh yang cantik ini diabadikan untuk hari yang indah belaka.

Yang bestnya wia dah nekad nak guna kan duit BR1M
dengan sebaik baiknya. Maklum la dah dapat lama dah. Cuma
ada yang disimpan ada yang diguna sebagai duit bershopping.
Masih ada beberapa not lagi di tangan. See!
Cepat sangat kan nak habis. Tapi bagi wia..
duit yang diterima pasti bermakna kalau 
digunakan dengan cara yang baik.

http://3.bp.blogspot.com/-PYapWFDJsx8/Tk_6RksEQjI/AAAAAAAADBI/w1djQONInvw/s1600/tumblr_lq2iteNBmx1qcxieko1_500_large.jpg

Macam sebelum nih, wia ada beli baju dan tudungg..
Maklum la saiz badan dah naik.
Tudung pun banyak yang jemu diguna.Lumrah manusia
Last shopping tudung raya lepas danmasa belajar tahun lepas
Jadi terasa nak pakai yang baru.
Jumpa la tudung warna kegemaran wia..
* Super Happy*

Sekali rembat dua..Yang bestnya sekarang wia dah pandai shopping!
Maksudnya dah tak beli pakaian yang cantik dimata
tapi hanya simpan dalam almari sebab tak selesa pakai.
Begitu juga dengan shawl dan tudung..
pakai yang betul² cantik dimata dan cantik dipakai.
seee! wia dah makin dewasa.. Hee

http://2.bp.blogspot.com/-iiQ1BX_yYos/T3f-PkMmrcI/AAAAAAAACJY/ySdI3qo-pgE/s1600/doa1.jpg 

Sekarang terbekenan satu produk nih.
Memang agak mahal..tapi terasa nak cubalah..
mana tahu kan, wia yang berbadan debab nih leh ramping ke..Hiks
Ok nanti wia review...Selamat berblogging..
http://sitinurkhadijah.files.wordpress.com/2011/11/alhamdulillah.jpg

1 comment:

  1. tarikh yg cantik =)
    saya pun mghitung hari tnggu result spm kuar.

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi