Thursday, 7 March 2013

Shawl Kegemaran dan Kegilaan ;)

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum..
Seorang perempuan tak kira la anak dara ke mak dara sekalipun..
Mesti kebanyakan suka shopping atau membeli belah kan? :)

wia pun tak terkecuali..Memang hantu shopping.
Nak nak tudung..Hiks.
Kalau orang lain suka membeli belah ada kegilaan nya sendiri
Sesetengah gila kasut, sesetengah gila beg, aksesori
dan macam macam lagi laa..
http://1.bp.blogspot.com/-JlpGjZ_UIs0/UBA0ZB26X3I/AAAAAAAAclk/tWnnftt8StA/s1600/2.jpg
Shawl Half moon ;)
 Sekarang pun dah banyak jualan dalam online.
Memudahkan pelanggan melihat dan membelihanya di hujung jari..
Lepas tu bank in dan tunggu parcel. Mudah ;)
wia sendir dan penah cuba beli secara online.
Memang memuaskan..! :'D

Selalunya wia akan beli tudung lah. Macam biasa ;p
Kalau kasut dan baju belum penah lagi. Tapi BF wia penah..
Setakat nih penah berurusan dengan shopping online
dengan laman web yang boleh dipercayai.
Sebab cara pembelian online. Kita kena trust penjual.
Bayar dulu baru dapat barang..

http://1.bp.blogspot.com/-agI-sIY-c4U/Tx44az3ADFI/AAAAAAAADvg/QfNCG6sWWaQ/s640/chiffon_navy_1_1_1_1.jpg
Berkenan inner Myssa ;)

Sebab tu kena pandai memilih takut² kena tertipu.
Bukan apa kena lah berhati hati supaya tak menyesal kemudian hari.
Mak dan adik adik wia tahu yang wia suka beli tudung :)
penuh dah tempat gantung dan almari.
Bukan apa, kalau ada yang keluar, wia minat.
Contohnya tudung half- moon, tudung satin dan tudung pashmina.
Memang feverett ! Rasa kadang kadang 
tu nak pegi Masjid India je tau. Haha

Borong tudung habis habisan. Kih³..
Tunggulah ada rezeki nanti.. :)

3 comments:

  1. salam
    Lawatan awal pg

    ReplyDelete
  2. <---- penggila half moon. huhuhu :)

    ReplyDelete
  3. Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Banyak tudung dan shawl2 yang menarik dari HV collection.Jangan lupa follow juga ye.. =)

    Terima kasih
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi