Saturday, 16 March 2013

Bakal Pengguna Wifi Streamyx..

Assalamualaikum dan bismillahirrahmanirrahim :)
Saat ini wia masih lagi menaip di PC yang banyak berjasa.
Tak sabar rasanya tunggu 3 hari lagi, pemasangan modem wifi..Hiks
Akhirnya...akhirnya ayah wia nak pasang wifi dalam rumah.
Yippy! Memang itu berita sangat baik.

Sebabnya bila² masa boleh hapdate 
guna smartphone BB dan Samsung S3 mini kita tu
dimana jua dalam rumah ;)

Kedua, boleh dah guna laptop..
Rindu nak hapdate software yang dah lama tak terhapdate..
Nak buang virus dalam lappy..
Maka senang la nak masukkan gambar dalam blog.

tak payah prosedur nak masukkan gambar daroi phone
masuk dalam lappy. Kemudian transfer masuk
dalam pendrive. Kemudian transer masuk PC..
see! takkan banyak masa terbuang..Haha

Sebab tu wia jarang masuk gambar terkini 
dalam belog sebab rasa macam leceh..
Mungkin ada rezeki lebih, tambah tambah baru 

 http://4.bp.blogspot.com/_v64zsisdWwU/S6YHzNB7cvI/AAAAAAAAAfw/uek2P4tmDEc/s320/wifi-logo.jpg
ni dak Fadli dapat Netbook 1 Malaysia..
Terus ayah terfikir nak pakai wifi Streamyx.
sebelum ni guna Streamyx biasa yang sebulan RM68 tu je.

Harap² laju la kan? Sebab ayah guna yang pakej RM110/sebulan 
tak sabar nak berblogging dan up kan trafik..
In Sha Allah..itu semua kerana rezeki dari Allah :')

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4qm65RORD1r04ezio1_400.jpg
Coming Soon ;)

2 comments:

  1. huhuhu...wifi br besh...mudah lyn kat mana2 bhgn dlm umah...trutama atas katil. lgpun pakej yg ayah kamu amik tuh 1MB...kira dh ok dh utk layan surfing. :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah :') :D :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi