Thursday, 28 March 2013

Happy Birthday to Me :))

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum..
Hari ni genap wia 24 tahun..
28 Mac 1989 - 28 Mac 2013...
tapi masih lagi ank kecil bagi mak dan ayah..Hee

Syukur masih dipanjangkan umur untuk bersama tersayangg.
Menikmati rezeki Allah dan diberi rahmat 
dan kasih yang melimpah ruah.
Nanti kita sembang pasal entri lepas pasal Nuffnang ;)
Sebab sekarang nak menikmati hari tua melangkah setahun lagi angka umur wia..

Alahai terharu baca wish kawan kawan di FB..
tak lupa di intragram dan di text dan wasap.
terima kasih, walaupun sekadar ucapan HB..
tapi wia tetap menghargai..
bukan enang orang nak ingat dan wish pada kita :)



Aktiviti hari Birthday hari ni....
pegi check up gg dan buat cuci gg..dan sekarang gigi wia dah bersih dan tak berbau :P
teman mak shopping..dan jalan jalan dekat PB
cash out nuffnang...ayah topapkan kredit henfon.

dan potong  rambut semalamnya ;)
eh perlu ke cerita? ye bagi wia perlu sebabnya..
wia menghabiskan masa dengan  
keluarga untuk sambutan kali ini..Hikss

Wajah selepas buat rawatan gigi ;)
Untuk usia 24 tahun ini cukuplah wia sihat sejahtera..
cepat dapat kerja dan cepat naik pelamin. Ops! Haha..
Kata kata adalah doa bukan? Ramai yang suruh cepat-cepat kawin.
In Sha Allah..... Coming Soon. * senyum puas *

Love to be Sweet 24!

16 comments:

  1. HAPPY BIRTHDAY ! ^______________^.
    SEMOGA MURAH REZEKI DAN KAHWIN CEPAT. hehe. ameenn

    ReplyDelete
  2. thank you zulaika :) :))

    ReplyDelete
  3. terima kasih..hehe..
    amin ya rabbal alamin untuk doa farah tu..moga cepat makbul

    :) ;)

    ReplyDelete
  4. epy bezday ^__^
    semoga sihat2 selalu

    ReplyDelete
  5. hepi besday wia..:) moga pnjg umo muroh rezeki.

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Tua....

    ReplyDelete
  7. @Iema Gurlz terima kasih.. amin ya rabbal alamin :) ;))

    ReplyDelete
  8. @::thexieza:: terima kasih ^_^ terharu...

    ReplyDelete
  9. @M a W a D D a H terima kasih kak :) amin,,moga doa termakbul ;)

    ReplyDelete
  10. @Meyra John terima kasih ye..terharu hehe

    ReplyDelete
  11. @Mohd Fauzli alhamdulillah..terima kasih ye ;) :D

    ReplyDelete
  12. Syukur alhamdulillah im officially 24 :)

    ReplyDelete
  13. happy belated birthday.. ^_^

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi