Wednesday, 27 March 2013

Cash Out Earning Nuffnang ;)

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum..
hari ni mood baik baik saja sebabnya esok hari istimewa wia ;)
Nak tahu apa kena la tengok esok ye. Jeng jeng jeng.....

Sebab tu mood dah bertukar untuk wajah blog nih..
wallpaper tukar ala ala feminin gittu..
Sejak akhir-akhir ni minat warna ungu pulak ..Hehe

Lepas tu tukar header kepada yang lebih simple
tapi manis bagi wia.. Jadi rasa seronok la nak berblogging..
Harap uOls jugak begitu ye.

Entah 2,3 hari ni hati cepat sangat moody.
Cepat terasa dan hati tisu betul..
Sebab tu dengan cara berblogging wia akan rasa
lebih rasa okey sikit sambil-sambil
baca blog kalian kan? ;) Tiba masanya untuk cash out!

Seronok sangat uOls laju laju up kan trafik blog wia
sebab nya esok terasa nak CASH OUT Nuffnang..Hiks
sempena esok katanya. Harap harap merasa lah duit berblogging kan..
tak salahkan nak cuba pendapatan dengan hasil sendiri.
Oh bestnya rasa dah boleh cash out..


Walaupun earning Nuffnang wia tak beribu riban..
tapi cukup untuk wia guna diri sendiri.. Haha
Nanti dah cash out boleh la kongsikan dengan uoOls.
Best juga tengok blogger dapat cek dari Nuffnang
hasi berblogging diorang.. So, sekarang giliran wia :')


Moga Allah redha dengan pendapatan ini..Ameen.
Selamat berblogging kalian..Best tau sambil menaip
dapat pendapatan..

Mudahan mudahan hari ni lebih baik dari semalam.
dan esok lebih baik dari hari ni..
senyum berbunga di bibir.... * ikhlas dan puas *
tak sabar tunggu esok.. Ehemm =P

2 comments:

  1. Untung kak wia .. hee

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... Rezeki dari Allah s.w.t

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi