Friday, 17 August 2012

Salam Raya Aidil Fitri kalian :)

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia :)
Lebaran kian dekat. Ramai yang sibuk 
buat persaiapan raya di saat² akhir..
Sampai² wia sendiri tak sempat nak blogging 
dan jalan melawat blog rakan²  sebab
sibuk gotong royong bersih rumah itu dan ini..
Anak sulong katanya ;)

Jalan raya pun dah makin sesak dengan kenderaan
teringat tahun lepas 12 jam terperangkap dalam bas yang gerak perlahan.
Berkebas dan lenguh badan jugak dalam bas. 
Bayangkan sebab sesak  boleh kira pokok² dekat sit satu persatu
Sampai naik bosan. Alhamdulillah..hari ni tak payah bersusah.
Sebab dah ada kat rumah..Boleh berkemas dan buat biskut dengan
riang rianya..Teehee. Selesai buat biskut. 
Cuma nak pasang langsir dan sarung sofa je lagi.

Malam ni dah pengumuman raya..
Cepatkan masa sebulan, Ramadhan dah kian  malbuhkan tirai :(
Disempatan bulan baik ni wia nak ucapkan...
Selamat Hari Raya Aidil Fitri dari wia sekeluarga 
buat kalian yang ada terguris hati, mana tahu wia ada terkasar bahasa.
Wia mohon maaf ye dan wia sendiri maafkan
 apa² yang telah buat hati wia terluka :)
Nak gembira dan tak mahu bermasam muka
 fikirkan hal ² yang  sedih, marah dan kecewa.
Dan dengan itu saja wia buatkan satu kad raya yang sangat ringkas 
untuk dikongsi sebagai tanda ingatan tulus ikhlas wia :)

:)
Amin Ya Rabbal alamin.
Ramainya yang sibuk mengemas rumah dan membakar biskut dan kek
dah tak sempat nak online. Teehee ;)
Sehari lagi insha Allah......
Moga kita perbanyakkan amalan bulan Ramadhan ~

2 comments:

  1. wia, sy pon nk ucap slmt hari rye mmaf zahir batin. maaf sbb sllu je semak2 kt blog wia, komen2 sini. huhu moga bahagia di hari mulia wia :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum wbth..

    Selamat Hari raya .....Maaf zahir Batin dari Tirana Aduka Sekeluarga,,,

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi