Saturday, 25 August 2012

Syawal 1433H - Raya sakan ! :D

Assalamualaikum dan Selamat hari raya Aidilfitri 2012 :)
Walaupun agak lambat nak menaip entri sempena raya
kerana saja menyibukkan diri beraya katanya..ƗƗɐƗƗɐ...ƗƗɐƗƗɐ...ƗƗɐƗƗɐ "̮ ♡̬.
biarlah nak tengok ada blogger yang rindu ke tidak...

Raya tahun ni memang raya sakan ;)
Sampai² raya ke-7 pun masih meriah macam raya pertama..
Tu yang seronok tu.. Bab makan memang suka nak stori.
Memang kenyang sepanjang hari. Semua jenis makanan dah rasa.
Tolak Sate saja belum ;p tunggu masanya saja..
Kalau diet memang entah kemana lagi..
 Paling kerap ditegur badan naik dan banyak makan..Hoho

Memang syok lah berhari raya.. Sebulan berhari raya.
Tak kira lagi Open House..Sana sini dapat jemputan.
Rezeki melimpah ruah.. Syukur :')
saling bermaafan dan saling berkunjung amalan mulia..
Syoknya Raya !! salam lebaran buat sahabat blogger..







Alhamdulillah masih dapat beraya dan makan biskut raya 
sedap² bersama keluarga tercinta. Wia masukkan gambar sikit 
dalam entri ni sebab dalam facebook dah masukkan gambar selebihnya ;) 

Selamat hari raya Aidilfitri 
Maaf zahir & Batin dari wia dan keluarga.....
Ps, warna warni baju raya kami 
sekeluarga tahun ni. Tak ada tema..Hee

1 comment:

  1. hahaa.. normal lah tu, asal raya badan naik :(.. mmg slalu ddengari.. kih3

    btw jom join GA neh..hdiah mnarik..festyme neh, hope dpt support =)

    http://www.coretancikmisi.com/2012/08/assalamualaikumjom-relax-sebentar_23.html

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi