Sunday, 29 August 2010

.Candid Camera Contest.

Salam dan selamat malam buat bl0gger sekalian buana ;)
malam nih nak ambik kesempatan ambik tag dari kak eriani yang mengajak aku join candid camera contest. Contest nih dianjurkan oleh empunya blogkelik disini.
So, disebabkan aku berminat untuk join secara senang hati masuk join contest nih..hehe

Sebab contest yang dianjur amatlah mudah, maka dengan syaratnya yang mudah..aku sahut cabaran tu..ecece.  Aku suka gambar..jadik tak salah kalau join nih sebagaai meriahkaan suasana. Lagipun dah lama tak masuk contest setelah sekian lama..men tgk bannner dan syarat-syarat untuk join contest yang enjoy nih. Sangat mudah ^____^
 
Syarat-syaratnya :-

Terbuka kepada semua bloggers...
Wajib folo blog aku....nnt korang gak senang dapat info Contest ni...
Upload gambar candid yang korang rase paling menarik...Xkesahlah gambar korang sendiri ke, family ke, GF/BF ke, kawan2 ke, janji Candid, 1 gambar sahaja.
Letak Banner Contest ni kat slidebar blog korang..
Tag 5 orang kawan korang.. biar meriah sikit....
Jangan lupa tinggalkan link korang kat comment post..

Tarikh Tutup :
-29 September 2010-
Dan gambar candid yang aku pilih adalah...
taraa!!
Serba sikit pasal gambar nih..ok, gambar ni disnap oleh seorang lelaki yang bertakhta dihatiku satu-satunya yakni my dear kanda (: gambar ni diambil curi-curi time aku sedap-sedap menikmati kelazatan ais krim strawberi,coklat, vanila time kami dating suatu hari tu ;) tgk aksi gambar aku yang tak bersedia tu..huhu. Rasa macam seksa je nak makan ais krim tu kan..nak nak dengan dahi dan kening berkerut bagai..haha. Aku ketawa besar tgk gambar nih.. malu ok :-$ Ak nak je buang gambar nih..tapi si dear tak bagi sebab dia kata comel tgk gambar nih.. jadi nak tak nak..simpan ajelah =D
Ok sekarang kena tag pada lima orang blogger yang lain pulak;) siapa ye? 0.o
tengoklah di cb0x dan shoutmix anda ..hehe (memang malas betul nak pilih dan taip di sini aku nih -____-  

Tadi berbuka makan nasi tomato..nyum nyum. Pastu bedal laksa semangkuk pulak..kerana teringin..hikhik. Malam nih amat dingin sebab petang tadi hujan. Psst si dear dah di alam mimpi bersama bantal dan selimutnya sebab keletihan..dan aku, akan sentiasa BW dikala free. Ok, selamat buat semua. ceria selalu. aku harap aku menang..tapi tak menang pun ok jugak sebab aku enjoy join contest ni (,")
---;----'-{@
~Dawia Honeyputri~

1 comment:

  1. * Keputusan Top 5 Akan Dikeluarkan Pada 1 OKT 2010.. 3 Pemenang Dipilih Berdasarkan Undian Anda (50%)Dan Juri Khas (50%)..

    * Undian Dibuka Mulai 1 OKT 2010 Hingga 8 OKT 2010..

    * Jgn Lupe Menunaikan Tanggungjawab Anda...

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi