Saturday, 27 November 2010

.Buah Hati Pengarang Jantung, Selamat Sampai ke DestinaSi V :)

Salam pagi dihari Sabtu yang tenang di bumi Selangor..mengadap lappy Biru ni sambil ditemani beruang peluk, Chito..sejuk cuaca pagi ni. Baru lepas hujan kot. Bangun lepas subuh tadi, tengok di luar jendela, nampak embun di tepian dedaun dan tanah pun penuh dengan lopak air. Sah sah baru lepas hujan malam tadi. Aku malam tadi tido nyenyak kerana heppi :) tapi hari ni pulak sunti sebab roomate balik, classmate merang ousmate aku yang dua orang tu pun balik ambik barang katanya. dan paling bertambah sunyi incik Bf kesayangan merangkap pendengar setia aku dah outstation kat luar..ngee :'D

Bukan la keje luar sangat pun. Cuma dear ada diner di Damai laut golf Resort malam ni dan tadi seawal jam 9.00 pagi dear dah gerak kesana dengan membe seopis dan adik perempuannya dengan sebuah kereta. Untuk jimatkan masa, wang dan sebagainya..hehe. Dalam mood aku dok sunyi sorang sorang, maka mengon9kan diri adalah jalan terbaik walaupn mata aku ni macam mengharapkan rehat yang berpanjangan tapi kejap lagi aku akan belai belai mata denga eye drop dan bantal busyuk ye. Sabar jaap mataku sayang.. nak hapdate blog jap..minat dan sunyi membuat aku gian menaip ^______^
my dear imissyousomuch
P/s: Jaga diri baikbaik tau desana :)
Blues saturday, smile always fren :D
Pagi ni kesunyian memang terasa. Jadi semua laman sesawang digodek godek. Dengar lagu di youtube, hapdate status di FB, tweet tweet dan jawab soalan di formspring adalah rutin alam maya aku dikala kebosanan. Kena dok diam diam dan tak boleh bergayut dengan incik buah hati. bagi peluang dear bercuti makan angin di Lumut..hehe. harap harap dapat ole ole* kalau dear ingatt..ayat nak tacing saja.. tapi walaupun takdak ole ole aku dah bangga dear bawa hati aku bersama katanya:)
Jadi mungkin masa dan sehari ni dan esok aku cuma luangkan masa dengan mengadap laptop untuk borak borak dengan kawan di alam maya. Nak buat cemana di alam nyata aku keseorangan hari ni..psstt tetiba teringat kalaulah ada kerajinan dan tempat aku tinggal sekarang ni tak jauh sangat kL dah lama aku keluar. Tengok movie ataupun jalan jalan jumoa kawan. Tapi alahai, jauh sungguh cekk nak habaq mai..na laa dua jam dari sini kesana hanya dalam bas je. Mau tak fikir 9 kali baru nak keluar. tapi lainlah kalau ada kereta---> suatu hari nanti mungkin*
Berbekalkan rasa heppi dan teruja yang berbaki semaalam aku gagahkan senyum dan ceria, kerana diriku begitu berharga..ecece. Okiehlah, nak awet muda kena senyum selalu. Tak bole masamkan muka selalu. Nanti hati gundah gelana, siapa nak jawab..agagaga~ Siapa kata diri kita sendiri tak perlu disayangi..setidak tidaknya jagalah kesihatan dan kepribadian selalu. Ok, aku ni dah macam pakar motivasi dok bagi tips pulak. sedar tak sedar lagi beberapa minit lagi dah naak masuk waktu lunch. Aku nak rest mata dan otak dulu sampai waktu zohor kejap lagi. sebab fakta* aku dah on9 4 jam tanpa henti..ouh! kesian sepasang mata ni. Dan la yang sebelah kiri tak berapa sihat O.o tapi dah makin pulih..harap sembuh sepenuhnya..amin*

Ok, sambi tu, teringin nak minum innershine untuk kecaantikan mata yang bersinar daan sihat..dah teringin lama, tapi bila la agaknya ;) selamat berbl0gging semua. Moga haari sabtu yang indah buat kalian. aku dalam mood rehat sambil tunggu text dan call dari incik buah hati pengarang jantung..dan sampai ke belum ke destinasi. tadi dear ada mesej dah kat titi gantung. Tak lama lagi katanya ^^, See U! notacinta--> hati ini tiap saat merinduimu.
imy. ily. iny
♥ ♥ ♥

----;----'---{@
~Dawia honeyputri~

5 comments:

  1. salam kenal dari akak
    cute umah nie .. sukeee :)

    ReplyDelete
  2. semoga berbahagia selalu.. :)

    ReplyDelete
  3. @ Queen F
    amin..terima kasih ye :D :X

    ReplyDelete
  4. adeiii...ayat2 indah nyeee

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi