Saturday, 27 November 2010

R.i.n.d.u Pada D.e.a.r

Malam dan aSsalamualaikum buat blogger dan follower yang dikasihi.
Malam ni agak sepi ye sebab incik buah hati agak busy dengan diner nite nya. Hee tapi aku tumpang heppi untuknya, sebab sekali segala dear ada hal. Rasanya mungkin aku boleh terima walaupun sunyi ni haa dok dalam bilik je. mengadap lappy yang satu sambil kunyah kunyah kudapan. Kenyang perut, chating sana chating sini. Ushar bl0g membe, baca entri otai. hapdate mana yang perlu. Mata dah stress ! Ouh tidak! eye drop penyelamat dari mata kekeringan. Nak nak mata aku ni haa tak baik baik lagi. Sob sob :(
Rasanya baik sikit kot bila merah dia tak berapa nak terang dah, tapi serius merah tak sakit tapi gatai yang amat. aku rasa aku resdung mata kot. tapi rasanya tak salah makan. Haiz! sunyi malam nih.. ousmate ada pun cam tak ada ye. sebabnya diorang macaam aku jugak memerapa daalam bilik. Baru lepaas hujan pulak kan..bermanja manja dengan bantal. Memang syok dan selesa habis ;)
Tapi tak sabar tunggu 12.00 tengah malam jap lagi..sebabnya nak tunggu panggilan hangit dari dear. Mesti dear letih..ouh, maaf entri aku agak tidak patut suarakan kerinduan pada teman lelaki sebabnya ini umum:$ tapi terasa lain jugak aku jarang stori dan tempek apa apa yang patut terkini mengenai seoarng jejaka yang berjaya menambat hati ni. Sekejap masa berlalu..tapi terasa lama tidak dating >.<
Forever && ever..amin*
Rindu itu pasti  kata dear nak buat kejutan tapi tak tahu la apa gerangannya :)
wee agak teruja dan tak sabar aku desini..agagaga~ petang tadi dia text sms dan hantar gambar dear di pantai. Memang awesome tau .Lepak di pantai Damai Laut katanya. Aku rasa nak letak gambar dear katsini tapi macam malu :$ Jadi molek kiranya aku simpan buat tatapan peribadi :) kalau ada ruang dan masa, lain kali aku letak. Tak salah letak gamabr bf sendiri dalam blog kesayangan. kan? hee.
Okey la..selamat berbl0gging semua. aku rindu mak. rindu ayah. rindu adik beradik dan sebenarnya liyana adek aku yang sorang studi kat UPM tu dah stat cuti sem. Dia balik hari ni..yang paling best mak buatkaan dia laksa. Feveret aku geng beradi perempuan tu. hantu laksa. Tapi.. tak ada rezeki. Simpan makan tahun depan ajelah kaalau umur panjang. Raya cina balik la aku kat rumah =.= selamat malam.. kring kring..bunyi telef0n berdering. teruja!~
^_______________^  dear kanda calling..ok, tak sampai pukul 12.00 my dear dah call. Gudnite uols. Have a sweet dream. See U! 
-----;----'----{
~Dawia Honeyputri~

4 comments:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi