Tuesday, 18 December 2012

Majlis Khatan Sepupu ;)

Assalamualaikum dan Salam manis buat kalian. 
Pembaca belog picisan wia. 
2 hari tak terhapdate belog, rasa lama sangat kan.? 
Sebenarnya wia ada log in blog 
Cuma nak menaip tu tak mai feel dia, Hiks 

Hanya mampu membaca entri 
baru di Dashboard dan jalan jalan belog rakan. 
Meh wia nak berkongsi majlis 
berkhatan sepupu sepupu wia pulak. 
Kalau sebelum ni wia ada update pasal adik bongsu, 
Badrul yang bersunat sebulan lepas. 
Ni adik adik sepupu wia pulak yang
 buat secara beramai ramai pada 8.12.12 lepas.
  Entri lama baru nak terhapdate. Biasa la tu kan? ;p 

 Mandi bomba secara beramai ramai. 
Majlis dibuat dan dianjur oleh AADK Kampung Mukim Kedah. 
Ramai la juga yang sertai. Dalam 25 orang 
dan hanya membayar RM50 seorang. Murah kan? 
Adik wia buat di Klinik secara individu RM100. Sebab nak cepat baik. 
Ayah nak adik berkhatan awal. 
Sebab minggu depan, ada percutian..wee! 
Meh wia kongsikan sedikit gambar tentang kejadian. 






Lepas melawat sepupu, weolus 1 famili pi shopping 
baju sekolah adik adik untuk sesi 2013. Dan lunch di luar la hari tu.. 
Ikan bakar restoran tu sedapp bila dicicah dengan 
air asam nya yang superb. Nyum nyum nyum. 
Sedapnya seakan masih terasa di lidah. Hehe Lepas tu singgah
 kampung makan durian. Syukur nikmat hidup yang sederhana tapi bahagia. 
Alhamdulillah...Keluarga yang ok. Hidup sejahtera.

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi