Friday, 21 December 2012

Selamat Bertunang Member Sekolah :)

Assalamualaikum dan Salam keceriaan.. 
Salam penghulu segala hari.
Bulan 12 bulan yang bahagia kan?
Entri kali ni walaupun dah lama berlalu.
rasa nak kongsi kan dengan kalian

Jom wia nak stori tentang
 majlis tunang kawan sekolah merangkap jiran wia, dak Aishah. 
Menggunakan tema pink putih, cantik berkebaya pada hari tu, 
Wia sengaja pakai baju ikut tema. Haha 


 



Rombongan lelaki sampai dalam pukul 4 petang. 
Pagi tu sempat la buat mee kuah secara gotong royong Jiran tetangga. 
Kreatif tau Aishah nih buat hantaran sendiri ja.
Bertemakan ungu-pink. Sweets! 
Meh wia kongsikan gambar kejadian.. 


Alhamdulillah, selamah sudah menjadi 
tunangan orang seorang member nih. 
Heppi tengok kawan kawan bahagia..
 Yang penting, lepas ni boleh la makan nasi minyak. 
Tahun 2013 ramai yang bakal menjadi pengantin kalau 
Di ikutkan dari kenalan yang wia kenal. So lovely..

Hee Happy Engagement! (^____^,) 
*Sorry gambar tak edit dan blur*

3 comments:

  1. Wahhh . Congrates untuk die :D

    ReplyDelete
  2. Congratz utk kawan Wia.Cantik je dia hias hantaran. :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi