Sunday, 16 December 2012

Wajah Blog DiSember 2012 :)

Assalamualaikum dan Salam hujung minggu..
Wahh meriah. Buka FB (Facebook),
 TL (TwitterLand) dan Belog
Semua hapdate pasal kawin, tunang dan nikah.
Jeles jeles. Haha. Jeles Positif saja tau.
Non hado yang negetif ;p

Gambar pulak semuanya ohsem.
Buat wia tambah rasa cemburu tu sangat kuat. haha
Sabar sabar masa mu pasti tiba.
Cuma lambat atau cepat. Hikss.

Kalau uOls perasan belog wia ada berubah sikit kan? :)
Dah tukar header dan background kasi nampak lain sikit.
Lebih ringkas. Dan wia suka yang ringkas tapi tampak meriah.
Macam mana tu? Kikiki
Macam yang uOls nampak sekarang laa.
selesa mata memandang kan?


Nanti sikit sikit wia cuba ubah laku ikut kesesuian mood.
sekarang pun kesihatan dah makin pulih ke biasa.
Sebab tu mood nak tukar style baju dalam belog ni makin membuak.
Tapi tak ada yang berkenan. Main tangkap muat saja dulu.

Haha #Boleh pulak macam nih cik wia..
Boleh selalu. Kalau nak 1001 daya. Tak gittu?
Entah kenapa hari ni wia rasa ceria sangat.
Badan pun nak mulai berpeluh sihat.
Syukur. Syukur. Syukur
Jom teruskan hidup dengan lebih bersemangat. Yeay!

2 comments:

  1. umi pun dah tukar wajah blog jugak. hehehe. tgh rajin kan kak wia kan.

    ReplyDelete
  2. Ramai kawan dah kahwin buat diri terasa nak kahwin cepat cepat kan? :P

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi