Tuesday, 4 December 2012

My turn to Jinjang Pelamin :)

Assalamualaikum...
dalam mood wia yang mengantuk
 nih pun sempat nak update belog. Hikhik
Buka² sign in belog..Kat Dashboard banyak entri orang kawin.
eh rasa macam wia folo belog B2B pulak ;)

Maksudnya bulan 12 bulan nih bulan orang kawen
Setiap minggu. Undangan tak putus.
Alhamdulillah. Rezeki dapat makan nasi minyak.
Minggu ni saja, tak habis² orang upload gambar kawin.
 
Cantik² semuanya. Macam gaya..
Yang penting sama cantik, sama padan :)
wia suka la tengok.. Boleh buat inspirasi. Upss
lama lagii... Biar kawan² kawin dulu..

Ada yang sebaya wia..dah pun tengah pregnant.
Bahagia nya mereka..
Menjadi seorang ibu dan isteri.
tapi mak cakap, mermang seronok tengok orang kawin.
tapi kawin ni macam ada risiko. ;)

 
Bukan la keseronokan semata²..
lagipun Allah Maha Agong Maha Mengetahui..
Jika seseorang belum bersedia..
insha Allah jodohnya masa akan datang.
Begitu lah wia.. Biar betul² bersedia..
Barulah kawin.. teehee..
Biar puas makan kenduri sahabat²....
 

"Sabar itu ada nikmatnya:..Mudah²an.."
Tunggu..Hanya masa yang menentukan cepat dan lambat dengan izin-Nya
Teruskan hidup dan senyum dengan gembira.
23 tahun masih muda oi..

2 comments:

  1. Nak kawen jugaaa

    tapi belajar pun tak habis2 lg ni

    hmmm

    ReplyDelete
  2. my 1st impression when i read this blog title, i wondered, waaa sis nak kawen daaa. rupa nya bukaannn. haha ku tertipuu~ :D

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi