Thursday, 11 February 2010

ღ .imBau MeMori inDah..ღ

ˇ
ˇ
ˇ
ˇ
Selamat pagi,,
rasa nak jiwang2 je..tapi sesaje sebelum pegi pp(puSat peLajar)..
teringat si deAr yang dah gerak g keje*
tambah2 tak sihat rindu padanya makin mendalam..ngee.:.
aku harap hubungan kami berdua sentiasa dalam perlindungan Allah yang eSa..
.:.amin.:.
ˇ
ˇ
ˇ
ˇ

wee..comei kiut miut..tak sabar nak balik kmpung esok..yippy!!..tapi sempat lagi update blog tapi tak nak addicted sangat..cuma ..nak bagitau norang kampung...aku dah dilamun C.I.N.T.A..pada study dan si dear Mr.R aka putra kupu2*..hehe..

Banyak lagi nak cerita tapi lepas nie aku sambung cerita sb rasa mcam nak luahkan segala2nya hanYa untuk aku,,dia dan hubungan ini
ilynimysmmsh..ngee* xOxO

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi