Friday, 9 September 2011

Hadiah + Meriahnya 09 September ;)

Assalamualaikum. Salam penghulu segala hari. Setenang tarikh hari ni yang istimewa, semuanya berjalan lancar. Wia baru selesai basuh membasuh pakaian, sempat sidai di ampaian, dalam dua jam kemudian awan mula berawak mendung kelabu. Tanda pokok hujan kata orang tua tua.

Ceria sangat hari ni..even si dia bekerja dan jauh dimata tapi dekat dihati. Hari ni wia dah rasa lega juga sebab dah siapkan parcel hadiah untuk si dear. Dah selamat hantar semalam. Harap harap dapat sampai dalam masa terdekat. Beshnya dapat buat surprise untuk si dia :]

Hadiah wia untuk hari jadi BF adalah simple mengikut kata hati wia. Cuba uoOls teka. Hehe.#Just joke. Tapi kalau nak teka juga ok juga. Even tak dapat jumpa, tapi wia agak puas hati sebab dapat buatkan sesatu yang special untuk dear. Harap dear suka :P
Hadiah buat si dear..Kotak nya mak aiii.. melampau! Hahaha. Petang buat janji temu dengan ayah untuk kelaur malam ni, tapi takdir kita yang merancang, Allah yang menentukan..tak dapat pegi sebab tok wan dan tok mai rumah beraya, sekali gus datang nak tengok dan berjumpa wia sebelum wia bertolak balik esok. Jadi tak dapat la wia keluar jenjalan seperti yang dijanjikan.

Kesimpulannya, sambut bufday dear, dengan makan KFC dengan adik adik tadi. Bawa balik makan kat rumah. Tak dapat usha henfon baru mak. :"( Agak terkilan juga tadi. Tapi nasib masa tok wan nak balik, wan hadiahkan wang saku kat wia sebab esok wia dah balik Shah Alam. Psst malas packing barang. Tapi nak tak nak kena kemas juga. Selamat hari raya uoOls.. Esok dah bertolak balik.. Malassnya. Jumpa lagi. Mood menaip dah (-") Selamat Malam.

4 comments:

  1. wahh mest c "dear" happy tu dapat hadiah dari cinta hati..hope cepat2 la sampai kan hehehe..wahai incik posmen silala cepat2 hantar hadia wia yer hehehe

    ReplyDelete
  2. Harap2 cenggitu la ;) amin.. doa2 kan ek ;D

    terima ksih sebab pesankan pada posmen tau lieya..

    hehe ;))

    ReplyDelete
  3. ok2 no hal..kena bagi pesan dekat posmen tu kalo tak nant dia lambat2 send hadiah wia heheheh...anyway moga hubungan wia ngan DEAR..berkekalan hingga ke akhir hayat amin

    ReplyDelete
  4. okey dah pesan dah tadi. Hehe :D
    amin. Terima ksih sangat sangat tolong doakan ek :)

    terharu :') ;;)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi