Friday, 9 September 2011

Selamat Panjang Umur CINTA

Assalamualaikum. Entri khas sempena tarikh yang istimewa buat dear. Seorang yang bertakhta di hati katanya. Opss malu sebenarnya nak berbicara pasal hati, tapi biarlah sekali sekala bercoret pasal si dia.. Okey entri khas ni wia tujukan buat BF kite yang dah tiga tahun berhubung sebagai pacar :P

Ada sebelum ni entri wia bercakap pasal hadiah,, Yup dah pun dapat idea untuk hadiah hari jadi untuknya tahun ni.. Alhamdulillah ikut kata hati itu yang besh sebagai tanda ingatan buat si dia.. Hope dia suka. Alang alang uoOls dah tahu, ya esok hari jadi si dear. Bertarikh 09 September.. comel sangat tarikh tu. ;) Alhamdulillah sekali lagi wia dapat sambut bufday dear lagi tahun ni even long distance but very deep in my heart. Hee..

Dear beloved BF :)
Happy Birthday to You 
Happy Birthday to my dear
Happy Birthday to you my dear..
.Hepi Bufday to YOU.

Moga segala impian dear terlaksana. Dimurahkan rezeki dan sukses selalu. Terima kasih untuk segalanya. Nota hati : Hanya DIA yg mengetahui segala rasa hati ini.. ;)

5 comments:

  1. shhweetnyeee....semoga berbahagia..:)

    ReplyDelete
  2. hepi besday pakwe.. ekeke:P

    ReplyDelete
  3. @ Ungu Violet hehe blushing :X terima kasih ye..amin..

    ReplyDelete
  4. @ Chuu Muqhlis kuikuikui ;)) terima kasih.. tlong jawab dari pihak dia..

    ReplyDelete
  5. hihihihi...epy besday to ur lOve..mOga kekal bahagia yap :D

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi