Tuesday, 11 May 2010

ღ..Aku Dan DuniaKu..ღ

Salam buat teman-teman blogger sekalian..
hari niey aku cukup kuat cikit  lepas makan ubat "soluble" yang masam-masam masin tue..gemar aku rendamkan seketul ubat berbentuk bulatan yang berbuih-buih cair bila direndam dalam air suam..
badan aku yang xsihat rasa bertenaga sikit..alhamdulillah:) malam tadi boleh tido nyenyak dan langsung aku tak sentuh ubat selsema yang mengantuk tue..dan bukan tue je boleh buat aku tido sepanjang hari dibuatnya.

Tapi rinie ambik exam Macro..pakai sweater masuk dewan..sejuk sangat2 aku tak tahan..nasib dengar nasihat si dear suruh bawa baju panas tue kalau x..mesti beku kesejukan aku dalam dewan yang 3 jam tue..exam Macro hari niey sangat la mudah kalau baca sebab soalannya keluar dari paper exam yang lepas2..kalau ler aku study habes2..jadi disebabkan kudrat badan yang lemah sebab demam selsema..aku buat sekadar termampu..apa yang aku harap adalah aku lulus dalam subjek niey..tapi badan hari rasa sihat ckit dari sebelumnya dan mula rasa batuk2 dan gatal2 kat anak tekak..harap lepas makan ubat niey badan aku ok semula..xmau rasa terganggu masa jawab exam nanti..huhu*

Dan kebetulan bekalan ubat dah habes terpaksa aku g klinik malam semalam tapi hampeh klinik kampus tutp pulak..mmg nasib malang.Erkk tapi nasib ada membe baik yang sanggup kongsi ubat dia yang dalam bekalan simpanan katanya.Alhamdulillah..terasa syukur kerana ada yang take care walau aku jauh dari keluarga.kawan yang aku maksudkan tue adalah Siti Farhana Saharin.Memang caring habes..aku sayang dia..susah nak jumpa membe time susah..cam yang kita selalu dengar.."kawan nanges susah nak cari..kawan ketawa ramai  tanpa usah dicari"..betul ke aku cakap niey?..erkk kalau salah perbetulkan ye sesiapa yang membaca n3 ku ini keyh..

Masalah tenet lembab aku nak letak jugak pic si empunya nama Farhana semanis namanya..tapi tenet niey majuk pulak..dia xbagi aku letak membe aku dalam blog kiut miut niey..alolor..tulun la mista tenet jangan la buat daku begini..tapi serius malam niey sujuk sangat..bayunya mencengkam tulang belulang hitam kata orang tua2..tapi tak tahu ler sejauh mana hitamnya tulang kite tue..hihi* aku ngah on9 dalm selimut sambil mengon9 kan diri di lam maya yang penuh cerita lara beshnya..walaweh!!..chup!! dah leyh letak gambar ler..hehe.senang hatiku..niey ler Siti Farhana atau Ana tue..cantikkan orgnye..
tapi dah berpunya k..tengok tengah bergayut aku snap gambar dia..tue yang best tue..^^ gambar candid..olalala* love eu Ana..!! tenkiu 4 da medichine ^^


Tapi cite bestnya aku dah dapat makan si cumil2 boolat donut tue..wee*
3 ketul aku ngap tadi..tertunai hajat kempunan nak makan donut.Jadi tadi ternampak auntie jual kueh tue langsung aku beli..haha:p buat santapan minum petang aku tadi..ekceli baru masuk pukul 12 tengh malam..ptg semalam la kan..cepat masa berlalu kan?:) esok aku xde paper exam.Boleh la rest puas2..niey pun incik bf dah suruh makan ubat awal2 tapi aku xnak..degil.Tapi ada betulnya cakap my dear aku tue;) sbb tue dear suke majuk dengan aku..i2 yang aku suka..lalalala;) sebab dia majuk comei !! ngee* ilysm mista boyfie..


Rasanya mata dah ngantok dah niey..geram ambik mata 2 jam lebeh sebab tenet ciput..huhu..dah beralih hari baru leyh post..Tapi xpe..blog xmengira masa kan kawan2..aku sayang blog nie..tapi incik bf  lagi2 sayang !!~ (adakah aku terlalu jiwang malam nie?) sekali sekala xpe kan?..baru aku perasan gambar si dear xpenah muncul dalam entri aku..tunggu la masanya..insyaALLAH..masa yang sesuai pasti datang..amin* Selamat tengah malam semua..salam manis dariku buat semua..slmt berblogging dan berblogwalking  ye (:

nota buat tersayang---> tulat aku balik umah !!! yeay..mood sangat teruja tahap dewa.setelah sekian lamanya.. ^^ lewat pukul 9 lebih tadi mista dear g klinik katanya kuku aki dear kena jangkitan kuman.Moga cepat sembuh dear..camat malam..zZzz..moga daku cepat sembuh dan leyh studi dan taip n3 lagi..amin*
---;--'-{@
~Dawia Honeyputri~

4 comments:

  1. mkn panadol soluble tu ker?so hw was ur exam?hehehe...

    ReplyDelete
  2. haah..
    makan panadol soluble tue;)

    exam sekrang alhamdulillah..
    tinggal 2 paper lagi..
    Macro je sy xpuas hati ckit..
    :(

    ReplyDelete
  3. adek comel ku syg..jgn lupe amik ubat kat klink ye..
    get well soon..
    amboi sukenye die mam donat..hehehe

    miss u lalink!!!

    ReplyDelete
  4. ye kakak ku yang cantik walla ;)
    nnt adek g klinik ye,,
    tenkiu2 kak TTT sygs..^^

    mmg suke sangat dapat mam donut..hihhi

    miss u tOo my dear sis !!

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi