Wednesday, 5 May 2010

ღ..Anak DoraeMon TuRun Dari Bulan..ღ

Salam kiut miut dariku yang tengah melepaskan lelah study..
dan langsung buka blog untuk melihat apa yang ada di dunia blogku niey..
mmg banyak info yang terkini.panas lagi dan ada yang emo..hehe..
biasa la tue..manusia!! sebab aku pun sama..(x dinafikan keyh)
Dan sekarang aku nak tunjukkan anak doraemon yang comei lote adikku fadly yang bagi tadi..siap letak kat buku wajah diaa lagi.Dan dengan excitednya jugak aku pun nak tonjolkan dalam blog aku nie..dan nnt bila berkesempatan aku nak letak dalam sidebar supaya 3 ekor "dora",,"rae",," mon" leyh jadi peneman beruang teddy cokelat aku tue..ngee* sedap jer aku bagi nama diorang..ahaks!!;) tapi cam xbesh jer nama sama ngan mummy diorang yang kita sedia maklum doraemon adalah jantan..sedap2 jer aku letak "mummy" dic2..padahal daddy sebetulnya..wink* (siapa ler mummy diorang ek..hikhik*) kan3??




cumil kiut miut kan ..suke sgt-sgt:) 
cuba korang tengok betul2 diorang xde telinga kan..hikhik..sebijik saling tak tumpah ngan daddy diorang..alolor comeinya 3 ekor niey.. geram je tgk..maklum ler tomei kucin kacukk..haha. nak letak nama ape ye ank doraemon niey..sebenarnya baru je jatuh dari bulan tadi..ikut laci masa milik daddynya..hikhik* fresh lagi..tue yang xde nama lagi tue..korang nak letak nama apa ek?? ada cadangan x??=)..
sukanya tengok langit di waktu malam..dihadiahkan pulak 3 ekor anak yang comei lote kaler "biru"..memang teruja habes..korang..bulunya lembut okey..
bersemangat aku nak ambik exam esok..tapi sempat lagi mengupdate blog untuk kongsi cerita "Anak doraemon yang turun dari bulan" ^^
Jangan lupa tolong aku carikan nama anak doraemon niey ye(:
seakan meow yang gebbu..gerammnyee..opss terlebeh sudaa..
sambung study Dawia..!!~ haha..kembali ke dunia asal..
dan esok exam Bi..sempat lagi tue..(hihi,,sekejap jer bukak..xpekan?)
haa..aku nak sambung study balik..wink wink*
selamat berblogwalking semua..malam niey aku nak kongsi perasaan aku yang aku rasa tenang..dan heppi xtau kenapa..mungkin xtension dan haati rasa tenang..sOoo..leyh la jawab exam dengaan ceria esok..
Doakan aku ye..moga dipermudaahkan segala urusan*Amin ya rabbal alamin*


nota buat tersayang---->Seingat  dah lame tak kutitipkan nota buat si dear
selamat malam dear..moga dibuai mimpi indah..sekarang dear banyak keje jadi tido awal..mogaa esok dear lebih bersemangat untuk bekeJe..syg support dari belakang ek ^^ sweets dreams..ilysm(: comeikan ank kitten niey..uppss!! hee

AJa-AJa Fighting Dawia!..Go da beSt 4 final exam 2morrow myself..
Bi paper mmg excited..walla!!..kawan2 jangan lupe bagi nama untuk ank doraemon kesayangn niey ek^^ nak sambung study balik..
Selamat malam dan selamat berblogwalking yek..lalalala~

---;-'-{@
~Dawia Honeyputri~

2 comments:

  1. cooOOmeel!!

    gud luck exam! ganbatte! :)

    ReplyDelete
  2. kan3..amat cumill:)
    tenkiu cik pingu..
    gambatte!

    hehe^

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi