Friday, 7 May 2010

ღ..AnuGerah yanG Cumil..ღ

Salam terindah buat sahabat dunia blogku..
rasanya macam dah lama xdpt award tapi xbuat n3 lagi cam rasa lama..
(padahal baru sehari je kot) punya la rasa lama sangat..huhu
dan sekarang amat kepingin nak kemas kini n3 supaya blog nie nampak fresh..

status terkini,aku ngat cbuk sekarang kerana exam gap cuma sehari dan sehari untuk 4 paper lagi..lepas tue aku leyh balik kampung dan bersenang lenang dengan seronoknya dengan famili tersayang.xsabarnye!!.nak main dengan si kecik badrul..oliday ngan famili..makan nasik minyak..erkk xtau ada ke x kenduri?..hihi berangan kejap aku niey..

mak call malam tadi cakap masalah biras yang nak kikis harta bapa mertua..macam2 la kan:( aku dengar dengan geramnya) tapi xnak cerita sekarang sebab pasal tue nanti aku cerita dalam lain n3..sejak2 amat cbuk sehingga xtau nak update apa untuk blog niey..dapat pulak awardpink colour beserta rama2 untuk koleksi award aku yang dah keberapa..haha:p lupa ingatan sebentar..serius aku dah xletak award dalam sidebar blog agar xnmpak sarat sangat..hehe.

Dan ini syarat2 si pemberia award iaitu:-
Pertama :buat n3 pasal award niey
kedua :copy badge BEAUTIFUL BLOGGER AWARD niey
ketiga:ucap terima kasih beserta letak link pemberi award
keempat :senaraikan 15 blogger penerima award yg baru..


Sekarang aku dah buat n3 khas sempena award niey..beress!!
untuk syarat kedua,,nak wish terima kasih banyak2 buat Batu yang sudi bagi award yang cumil dan blink2 nie..sangat menghargainya ye..terima kasih banyak2..da award sila la tag saya lagi ye.upss xlebeh kan?..nie yang dikatakan dah dapat "wing" nak "drumstik"..lalalala~ aku suka dua2,,jadi tamak kan?..
alhamdulillah dengan apa yang ada..rasa dihargai walaupun blogger baru..
3 bulan lebeh terlibat dalam dunia blog..dan insyaALLAH akan ku teroka dunia maya dengan lebeh luas untuk tidak menjadi "katak di bawah tempurung"...walau sesetengah hal kena jugak merasa sedemikian..tapi tak semua okieh:)


Syarat kempat untuk menyenaraipendekkan 15 blogger baru nak tagnya..aku xtahu nak tag sesiapa..serius aku xtau nak letak siapa..dan mmg lemah jer kalau nak tag orang..lagipun xberapa kenal sangat..dan aku pun xramah..malu kucing je..melainkan org yang tegur aku..Jadi nak buat keputusan xanak tag sesiapa.Noktah.Bolehkan??.harap si pemberia award xberkecik hati..mungkin kejut je kot..huhu* memandai je aku..siap!!

Comeikan anugerah niey..untuk blogger cantik..sweets pulak ku dengar.(senyum lebar) aku amat hargai dan akan jadikan ia kenangan dalam lipatan sejarah kelak..nak tunjuk kat anak2 cucu..waa..lama betol tue..dan sesiapa yang tag award aku rasa bangga dan terharu sangat..terima kasih yang xterhingga ye..sekarang aku hanya ada masa setengah hari lagi untuk study Principle Of management..sebab esok hari tempurnya.Harap2 apa yang dibaca keluar..Doakan kejayaanku.Aku akan update blog bila kau nak boring dan gian nak mengetuk keyboard sambil dok belek2 skrin lappy..ngee*

Jom menikmati hari Jumaat hari penghulu segala hari niey..moga keberkatanNya buat kita semua..aku puasa setengah hari sebab xde sarapaan hari niey dan cuma menunggu waktu lunch untuk ambik breakfast+lunch=breaklunch..haha suka hati je gabung..tapi biarla:) kiut jugak..selamat pagi semua--> cantik pemandangan hari niey kan?..

Nota buat si dear..selamat bekeje* maaf pasal semalam ek ^^
nak study dan layan lagu..aku suka!!sambil tue senyum  cumil2..nari kedek2..lompat tinggi!! haha try..mmg puas!! aku xtension tapi aku suka..i2 status aku 2 hari lepas dalam buku wajah.dan sekarang..Jom rest.
nak blogwalking..lalalalalala~ (n__n)


--;--'--{@
~Dawia Honeyputri~

2 comments:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi