Tuesday, 4 May 2010

ღ..Mulanya GemBira taPi SeDeh Rupanya..ღ



Salamat petang buat sahabat dunia blogku:)
hari niey aku bangun pagi heppi sangat ab rini sebab rini xde paper exam..
bersambung khamis niey pulak..jadi sempat jugak rehatkan minda..alhamdulillah..syukran Ya Allah..tapi aku xleyh leka kerna perang ku masih belum tamat.banyak lagi yang perlu ingat..nasib ada gap antara satu paper dengan paper subjek yang lain lega hati niey..tapi dalam keriangan aku beristirehat..aku konfius?? aku gusar tambah hairan..kenapa badge facebook aku xnampak kecuali nama jer..nie baru aku perasan..dan keduanya aku nak letak show "post email"..tapi xkelihatan:(dan ketiganya aku nak letak reaction di edit post pun tak nampak??..hairannya!!
apa masalahnya ek?? ada sesiapa tahu??huhu

pelik dan runsing!!?

adakah lappy aku problem atau aku tertinggal something yang perlu dibuat:(
korang ada nampak tak apa yang aku cakapkan kat atas niey..sebabnya
aku tak nmpak laa T__T terus tak heppi macam pagi tadi dah..sob sob..sesiapa yang tahu sudikan diri berkongsi dengan aku ye..terima kasih  sngat*
kini aku hairan dengan apa yang patut aku buat..
runsing tapi hairannya lagi banyak??..

nota terbaru yang aku tahu<-- formspring xde sape pun support aku?erkk
hmm..keciwa 99%..sedehnya..huaaaa!!! T__T
adek2 kiut,kakak manis dan encik macho sudilah diri anda bagitau saya apa masalahnya??

--;--'-{@
~Dawia Honeyputri~

8 comments:

  1. relax jap...jangan runsing2 sngt

    tak baik utk kesihatan dik

    ReplyDelete
  2. baik kak:)
    sayang kak yanie ^^

    ReplyDelete
  3. hehe :)
    sangat terharu ...

    moga sukses dan ceria selalu kak..

    ReplyDelete
  4. hehe :)
    sangat terharu ...

    moga sukses dan ceria selalu kak..

    ReplyDelete
  5. nti kita formspring dua ye ;)

    ReplyDelete
  6. solat tu penting sis..... baru bleh hilang sedeh... hhehhehehe

    http://cicaktonjeng.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. yaey.. ^^
    nnt formspring dua org ek cik sugar2
    hikhik;)


    betul cakap Lin Creshk..
    terima kasih banyak2 ye (:
    sgt menghargai..

    ^^

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi