Wednesday, 12 May 2010

ღ..Sararisa-Craft Giveaway Kembali..ღ

Selamat pagi uols.Moga sihat-sihat hendakNya..mudah-mudahan.Salam ceria pembuka bicara..aku masih rasa nantok penangan ubat batuk Cap Kapal Laut Afrika dan ubat-ubat yang lain..huhu* tapi alhamdulillah makin sihat dah nieh.Maaf la uols kalau sape sape yang dok baca n3 aku yang lepas-lepas cakap pasal sakit je kan..tapi rini biarlah tak payah cerita dah..mesti boring kan..


Puan penganjur blog nk buat giveaway ni sempena bufday beliau yang akan tiba tak lama lagi...so harap kepada uols sudi menyertai dan memeriahkan lg giveaway ini!!! doakan juga kesejahteraan puan empunya blog!!.amin* aku join..lalala~

Antara syarat2 untuk sertai ialah:-

~ Add blog sararisa-craft ke dlm blog list anda dan jadilah follower..siap!
~ Copy gambar diatas,buat entri khas dan letak link blog sararisa-craft..siap!
~ Tinggalkan link anda dan jejak anda di ruangan komen entry ini sahaja.siap!
~ Tarikh tutup contest ini ialah 18 MAY 2010 pada pukul 8mlm..sempat lagi! ^^

Lame dah xjoin giveaway..so n3 kali niey nampak meriah ckit kan3?:) baru la xde sedeh sedeh gitu..auww! upss nape dengan aku nieh..saje je nak mencumil desini..walla! hope boleh menang----> amin*Petang niey paper bis.statistik..
nak kena study dulu..Doakan kejayaanku (:


Salam Manis dan senyum selaloo,,
---;--{@
~Dawia Honeyputri~

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi