Friday, 14 May 2010

ღ..SeLamat Bercuti Balik Kampung..Yeay!..ღ


Salam dan selamat pagi semua blogger kiut dan macho..syukur alhamdulillah pada yang Maha Esa,hari nie 14hb Mei 2010 bersamaan hari Jumaat yang mulia niey..aku dah mula start bercootie..sebabnya last paper Akaun semalam..yeay!!..
Aku sangat2 gembira sebab akhirnya masa untuk pulang ke kampung aka umah tercinta datang jua.Pagi nie banyak yang perlu settlekan...Malam tadi pun tido lewat sembang ngan rumet,kemas barang,balut hadiah sambil on9..lewat pukul 3 pagi baru lelap mata..huhu sebab tue pagi2 lagi dah bangun takut terlambat pulak nnt..hee* xkesah ngantuk nie dalam bas nanti leyh tido puas2..ahakz!~

Dikesempatan n3 pendek nie nak update sebelum bertolak..aku nak wish kat membe clasmate,ousmate..rumet dan membe sekampus..Selamat Bercutie semua !!! dan bagi yang masih ada exam..teruskan berusaha dan berusaha  keyh;) waa..banyak lagi barang yang xsettle,belum iron baju dan aku perlu siapkan cepat.Dan lepas tue leh jumpa balik umah dengan hati yang tenang dan semangat..teruja nak alaik kampung rinie..pastinya rindu yang sangat2 nie pada keluarga hanya tuhan yang tau..hikhik*

Dunia kampus..tinggal sebentar selama sebulan.Sangat suke3!! ^^ dan dunia keluarga tersayang..i'm backkk..!;) nak cuti nak hilangkan segala duka desini..erkk ada luka ke?..tak cuma xmau ingat perkara xbesh dan nak lalu duni yang penuh kecerian dan indah nie dengan rasa yang bebas dan menikmati..

Rinie n3 pendek sebab nak kejar masa,,nnt apa2 aku on9 kat umah je..dan mesti sonok berebut2 pc ikut turn kami 4 beradik untuk surf internet..haha:) lawak kan?..boleh macam tue..nasib 4 beradik je..kalau 10..bayangkan lah..tapi itu yang bestnya..wee..rindunye!!..tapi orang kampung..anaknda perantauan nak balikkk..!! wink* sempat lagi tue..kan3..(n__n) 

Girls Myspace Comments
Disebabkan Puduraya tengah renovate..kena la pegi Bukit Jalil..mmg satu perjalanan yang jauh aku akan lalui sehari nie..hari baru bermula cik Dawia..insyaALLAH kalau xde aral melintang..pukul 11 malam aku sampai ke stesyen bas tempat jatuh main aku membesar..Kedah Darul Aman..! peaCee! ^^


Doakan kesejahteraan dan keselamatan aku ek..moga aku selamat berolak dan selamat sampai ke rumah dan berjumpa keluarga tersayang..amin* korang..aku sangat heppi rinie..nak senyum je.Nak yang pasti perlu "Qada" tido untuk malam tadi dalam bas..pasti!! lalalalalala~


Eh xpe la..jam cepat berdetik.Masa cepat berlalu..banyak lagi keje xsettle lagi.Nak mintak diri dulu..ececehh.Hehe..moga korang hepi2 selalu..dan mendapat keberkatan dari hari penghulu segala hari niey dari Sang Pencipta yang Maha kuasa..amin* Akhir kata salam manis..selamat berblogging dan berblogwalking rakan bloggerku sekalian baik tua atau muda..yippy!

Girls Myspace Comments
psstt--balik dengan mr.chito lovitO;)

SelaMat BerCuti Cik Empunya Blog^^

Menuju ke home sweet home! ngee*
---;-'-{@
~Dawia Honeyputri~

3 comments:

  1. ye la... slamat bercuti.. tolong mak masak tau...
    ucapan dari rockers

    http://cicaktonjeng.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. huhuhu..selamat bercuti miss dawia ;)

    ReplyDelete
  3. ok..terima kasih;)
    pasti tolong mak punya..
    hehe ^^

    tenkiu mr.rockers!..


    tenkiu cik sugar2..;)

    ^^

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi