Sunday, 9 May 2010

ღ..Award KreatiF Blogger UntuKku Dari Bro Eddyboyz..ღ

Salam buat blogger dan reader yang comei lote..
rinie nak kongsi award yang paling aku suke sebab lain dari yang lain;)
Award niey selamat sampai padaku pada hari perasmian..xsalah aku aku org yang 1st atau second dapat award "Creative Blogger"..kiut kan nama award niey..sekalung tahniah pada Bro eddy  yang telah berjaya mencipta awardnya sendiri hasil kreativiti beliau yang buat aku rasa  kagum sesangat.Tapi disebakan badan tak sihat..hari nie baru taip n3 pasal awar niey..

Nie tarikh penting award nie terhasil oleh penciptanya sendiri blogger Bro eddy yang cukup pandai merekacipta dan menghasilkan award niey sebegini rupa..tapi bila diberi award niey aku lagi2 bertambah suka..sebab Bro eddy
cakap aku jugak "kreatif"..tenkiu3 bro !! amat terharu..sekadar tersenyum dan sedikit bangga terukir di wajah..walla ! ^^

Tarikh AWARD ini tercipta : 05 - 05 - 2010 / 3pagi :
Tarikh RASMI di sebarkan : 08 - 05 - 2010 / 3ptg :


:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::

PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

Pesanan si pencipta award kreatif nie aka Bro eddy:-
Untuk maklum balas penerima AWARD ini, ikhlaskan hati untuk membuat entri/posting berkenaan AWARD ini dengan kreatif dan penuh estatik beserta FOWARD kepada 5 orang yang betul - betul layak menerima AWARD ini. Anda juga boleh meletakkan AWARD ini di side bar atau dimana - mana yang bersesuaian..dan aku pasti letak kat side bar aku..walla! 

Eh eh nasib tak lupe..kena forward pada 5 orang blogger yang layak..
Jadi aku nak bagi award nie pada:-
-Kak AidaComei-
-Kak Honeybee-
-Kak TTT sygs-
-Kak Shimawar-
-Bro Long Haffiz-

Bro dan sis kat atas niey mmg layak dapat award niey..maaf tak link kan nama.Harap xambik hati ye..senyum selalu.^^
Sila ambik ye penerima award yang terpilih..saya yang menjalankan amanah (:
Bro Eddy dah siap n3 niey..selesai tugas saya..ngee* rodger and aching!!
tapi maaf tau kat komen bro saya telah melakukan typing error* kerana saya nak taip "terus" terus jadi "teruk" kan lain jadinya..harap dimaafkan ketidaksengajaan itu,,Apepun terima kasih sebab award niey..^^ 

Kata2 semangat--> terus sembuh dari selsema wahai diriku sebab 3 paper masih menunggu.Doakan kesembuhanku..aMin*
---;-'-{@
~Dawia Honeyputri~

6 comments:

  1. tq lalink!!
    muah2!!
    nanti akak letak kat blog ye

    ReplyDelete
  2. Creative sangat award tu..=)

    ReplyDelete
  3. jumpe balik!!
    hehe..adek mam ubat tau!!
    get well soon..
    dptkan rest byk..nanti baru selesa sikit nak study >.<
    love u ..muah2!

    ReplyDelete
  4. betulkn khadijah..
    kreatif sgt award niey..

    ok kak TTT sygs..
    ambik taw..;)

    hehe..ok la kalau dah jumpe..
    mmuuahx! ok nnt adak rest..
    tenkiu kak TTT sygs..

    ^^

    ReplyDelete
  5. jutaan TAHNIAH utk dawia kerana menerima ANUGERAH berprestij ini... chewahhhh, alamak~ kamu demam kew? makan ubat tau.... bro doa'kan dawia cepat sembuh~ amin..... teruskan berkarya di blog dan tingkatkan lg mutu dan prestasi blog kamu... keep it up~

    ReplyDelete
  6. terim kasih bro eddy;)
    walla!! anugerah berprestij gitu..!

    haah sy demam selsema..sob sob :(
    okey nnt sy makan..
    amin....terima kasih bro eddy ^^
    doakan dawia...

    insyaALLAH..akan terus berkarya demi blog kiut tersayang--> ^_~

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi