Tuesday, 25 May 2010

ღ..TanDa & Penghargaan..tenkiu2 !!..ღ

Salam buat blogger yang xjemu2 menuntas kan minda untuk menaip;)..serius sangat kreatiff .Hari niey pagi yang indah buat semua..mudah2an ye rakan blogger sekalian..
Pagi niey usha cbox nmpak tag yang diberi oleh blogger Seni Itu Indah dan ini tag yang perlu dijawab..Jom tgk tag nya..wink* ceria2 keyh..aku pun berusaha menaip dalam pc nie:-

Tapi terlebeh dulu,,nak ucapkan sekalung terima kasih dengan tag dan award tue pada Cik editor yang sudi tag saya ek..moga sentiasa tersenyum..dan saya akan jawab tag nie..tapi jawapan yang tak seberapa..harap xkesah..;)

2.Apakah nama samaran u allz
Dawia..wiyah..awie..rabia

 

3. Berikan 3 orang (bertukar kepada 3 kumpulan) yang u allz sayang
mak,ayah,si dear,adik2..
4. Panggilan untuk si dia
my dear

5. Hadiah yang u allz impikan dari seseorang yang istimewa
bunga mawar dan cokelat;)


6. Blog mana yang u allz suke visit
blog yang kiut miut..walla!
7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger u allz...
Seperti sedia maklum sukarnya nak tag rakan lain..jadi keputusan xnak tag..(",)

Award untuk “puteri/putera intan terpilih” tapi dengan syarat kena buat assignment. Survey cikit..hehehe

1.Kenapa follow blog SeNi Itu InDaH?
sebab cumil..;)


2. Apa yang anda impikan dalam hidup anda?
kejayaan yang membanggakan mak ayah dan diri sendiri..(ekceli sebenarnya banyak) :)


3. Siapa yang bermakna dalam hidup anda?
Mak Ayah dan Si dear..


4. Apa aktiviti masa lapang anda dan mengapa?
Mendengar lagu sebab menenangkan jiwa dan lapangkan dada..


5. Apa anda buat jika susah nak tidur?
mendengar mp3..pasti senang nak lelap..:)


6. Apa perkara yang anda buat sebelum tidur & selepas terjaga dari tidur?
membaca doa sebemum tido dan selepas tido..


7. Apa pandangan anda terhadap orang yang suka mengikut emosi, hawa nafsu (amarah) dari akal fikiran?
pandangan saya dia seorang yang terburu2..erkk..(xpandai bagi pandangan)..siapa la saya..


8. Bagaimana caranya anda atasi stress?
berfikiran +ven solat dan brdoa..


9. Siapa orang yang anda kagumi dalam dunia ni?
Nabi Muhammad S.A.W dan Tun Dr Mahathir Mohammad

10. Apa yang anda harapkan dari blog SENI itu INDAH & penulisnya?
Menjadi blog yang terus sukses dengan bidang yang ingin penulisnya inginkan..amin*


mood aku kini dilamun cinta..! haha..berani betul mengaku;) sebab sekarang aku sedang countdown untuk sesuatu yang special..(sangat2 excited) dan sangat2 teruja ^^ moga segalanya berjalan dengan lancar..sangat mengharapkan yang terbaek;) aminnn*
nota buat tersayang---> merancang bersama famili untuk pegi bercuti..si dear)))..harap semua ok..ilysm !
--;--'-{@
~Dawia Honeyputri~

1 comment:

  1. terima kasih jawab tag..tpi soalan no 1 tertinggal..
    lgi satu terajin jwb soalan&.. actually entry tag tu ada 3 bhgin..
    awk cuma perlu jwb yg bhgn 1st shja..
    tapi xpe..

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi