Wednesday, 22 May 2013

Cashout Pertama..Check Nuffnang dah Sampai ! ♥

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum :)
Petang semalam buka peti surat depan rumah,
nampak dua sampul tertera nama sendiri. Terus berdebar-debar ;p

Rupanya ada dua berita gembira yang selamat sampai di rumah.
Satu dari NUFFNANG dan satu lagi dari SPA..Allah..
Rasa terharu, nebess pun ada jugak.
walaupun wia dah tahu dari awal.

Dua sampul yang menggembirakan :')

Ok mula-mula buka sampul Nuffnang dulu.. Ingat lagi tak
tentang wia buat entri cakap nak cashout earning Nuffnang
masa hari Ulangtahun kelahiran Mac lepas. Baca di Sini
dan akhirnya petang semalam check dah sampai.! Weehuu..

Sampul dari Nuffnang...yay!


Pertama kali dapat Check Nuffnang..Syukurr ;)

dan sebelum ni risau jugak bila tengok akaun Nuffnang
dah cakap "sent"  tapi belum sampai ke tangan.
tup tup semalam dah sampai. Memang teruja habis..kihkih

Walaupun tak banyak, tapi syukur alhamdulillah 
rezeki pertama hasil berblogging.
Atas usaha sendiri, haruslah berasa
 puas dengan duit dari Nuffnang.


Pagi tadi dah suruh ayah pegi tebus Check Nuffnang..
in Shaa Allah 3 hari waktu bekerja
 baru duit masuk dalam akaun. Teehee :'D


Hati berbunga-bunga riang...
Psstt surat SPA nanti wia taip dalam entri yang lain ye.
Sekarang entri eksklusif  hanya untuk cerita cashout pertama
Ni yang buat wia nak setia dengan NUFFNANG saja :)

Terima Kasih banyak pihak Nuffnang..!!

6 comments:

  1. pergh dh mengutip hasil ni..boleh ajar akak mia..hehe

    http://mia-zara-ina.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..ada la sikit-sikit..

      In Shaa Allah kak mia :)

      blog baru ye

      Delete
  2. wia dapat interview ker? post apa ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye dapat interview..

      post Penolong Pegawai Tadbir ;)

      Delete
  3. besnyaa dpt nuffnag. huhu kte xpenah dpt pon. duit nuffnag pon xpenah naik2. adehhh >.<

    wahhh thniah dpt spa ^^ ni laa surat yg mggembirakan kt tweet wia tu ye. btw, follow la tuit itew :) @cikzek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah :)

      terima ksih cikzek..

      ye itu laa..hihi

      ok dah follow dah..hehe

      Delete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi