Thursday, 30 September 2010

. I LOVE U CONTEST !!!♥.

Salam pada uols sekalian;)
Hari ni meh kitaramai-ramai join contest secara geria..hihik. Okieh tadi dah join ni nk join lagi. Kan aku dah cakap, sekali aku join conyest mesti tak dapat berenti..ahaks! Ok, kali ni pulak contest yang dianjurkan oleh aSra atau ash,seorang yang berkaca mata seperti aku.
 
Wee, tertarik nak join sebb banner dia yang cun melecun. Kuat pulak nak nak contest yang bertema kata kalimah indah yang semua orang tau. Jadi, aku pun nak kongsi join sekadar mencuba. Tuah badan, siapa la yang tau la kan3x (",)

Syarat-syarat:-

Terbuka pada semua bloggers
Buat satu entry bertajuk "I LOVE U CONTEST"
wajib menjadi follower blog penganjur
Letakkan banner contest di tepi sidebar blog dan juga entry korang
(harus ada link back ke contest ini ye)
tag 3 bloggie laen lebih ramai lebih bagus eah
Jangan lupe comment post penganjur

tema concept CONTEST ni adalah dengan cara mengUPLOADkan gambar anda bersama dengan orang tersayang ◕‿◕



I LOVE HIM ---> That i call Dear:)

because dear  is my 1st L0ve that prince  i ch0ose .Open my heart deeply h0nestly and unic. Many thing about him most secret to explain more.. but i know he l0ve me and i also love him so much.
Tarikh tutup: 3o SeptEmber 2010
Hadiah : surprise..
jom jom jom...join this contest..!!! 

Okieh lah ;) harap menang..tapi kalau tak menang pun aku enjoy join contest ni :) Dah sekarang nak siap-siap pegi kelas dulu..nota cinta:heppinya hari ni..cuaca ok dan harap leh tumpu dalam kelas jam lagi even 2 jam sahaja.. pSsst ilysm my dear. Dan jap jap lupa nak cakap tu gambar lama aku dan dear..saja letak gambar tu sebab muka masyam dear tu yang aku suka. ahaks! kidding..See u!
---;---'--{@
~Dawia Honeyputri~

1 comment:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi