Thursday, 30 September 2010

.Tag Oh Tag :).

Salam dan selamat malam semua (:
Hari ni nak jawab tag yang dah lama aku hutang dengan adek c0mel bernama tyra ..
harap-harap tak sedeh ye. Bukan sengaja nak lambatkan tapi kekangan masa yang mencemburui.. ayat skema desitu..hehe.


Okieh, sebelum tu nak stori sikit pasal petang tadi pegi kelas akaun. Bukan nak stori apa tapi cuma nak cakap lip ice meyakinkan keyakinan ku. tetiba* dak aih..cuma nak gtau yang aku teruja doe bila leh buat akaun dengan jayanya walaupun step panjang berjela. Agagaga~ Okieh, tanpa rasa segan silu..aku nak jawab tag yang ditag oleh dek Tyra.
1. Berikan satu Make Up Equipment yg disukai..
Lip Ice sheer color :D
2. Ada rahsia kecantikan tak??
~Makan ulam dan banyakkan minum air putih (",)
3. Bagi anda, siapa paling handsome dalam kumpulan Super Junior??
~YeSung! :') *sory kidnap jawapan tyra sebab akak tak kenal ahli kumpulan tu
4. Kumpulan KPOP apa yg anda minati??
~SS501 kot*
5. Siapa BFF anda???
~ Khairiah, Fatimah dan Munirah..f0reva BFF
6. Apa lagi penting "Kekasih" atau "Sahabat"??
~Kekasih..kedua, baru sahabat.
7. Siapakah idola anda??
~ Bonda Tersayang. Puan Faridah Salleh :D
8. Moto hidup anda??
Nawaitu, Belajar, Berusaha.
Ceria dan sentiasa tersenyum c(=
9. Tag kan kepada blogger yg anda sayang and suka!! (Mamimum 8)
~Akan diberitahu di shoutbox atau cb0x blogger terpilih!! 
Syarat-syarat penyertaan! :)

~Mesti menjadi Follower Dunia Tyra
~Hanya untuk Girl!
~Kepada yg di tag,, dia MESTI kena tahu!!!

Alhamdulillah, selesai pun menjawab tag yang comei ni;) macam empunya tuan yang mencipta soalan ni..hehe.Rasa macam nak nanges je bila kesunyian macam malam nih.so..sob sebab si dear banyak keje yang nak dibuat. Harap segala urusan dear dipermudahkan..amin* Aku dengar suaranya tadi betul-betul dalam stress. Harap semuanya akan ok. Wee..xpela, mungkin ada hikmah ni semua kot.

Tapi naak nak layan FB ke Blog dah line wifi buat hal pulak.huhu. Tak ke sedeh. Maka, aku nak cari ketenagan merawat hati yang sedeh tanpa teman berbicara..Walaupun lappy aku ada jantinanya tapi ia masih belum pandai bercakap kecuali "I l0ve u"..hoho. Seraamm pulak bila fikirkan kalau laptop ni bercakap..hmm;) tak pela. Wifi lambat tetap nak BW(berblogwalking) even macam kura-kura 100 tahun berjalan sekalipun.

Okieh, nite semua.
tata titi tutu. 30 September akan berlalu..
dan bulan baru akan muncul esok dalam beberapa minit je lagi.
Harapnya semua akan ok. Pada tyra terima kasih sudi tag akak..
senyum lah selalu.. See u bl0gger !
---;--'--{@
~Dawia Honeyputri~

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi