Sunday, 20 February 2011

Berpoyo Di Library Sambil Menyelam Minum Air.

Assalamualaikum dan salam ceria buat kalian ;) Selamat hujung minggu untuk minggu keberapa entah tak sempat nak pangkah pangkah kalendar macam zaman bebudak doolu. Okey rini nak hapdate hari aku berpoyo dengan membe membe di library. Al maklumlah nak habis sem ni terakhir di BJ aka Bestari Jaya. Selepas ni nak kena pindah. Hah?! pindah? mesti uoOls tertanya tanya pindah kemana kan? Nanti aku buat entri pasal pindah ok:) Sekarang straight to the point..semalam penat lelah mntelaah cari soalan soalan sem lepas untuk buat revision dan persediaan untuk final exam 2 minggu je ni. Di kesempatan yang ada, aku dan membe dua orang berpoyo snap gambar sakan. Maklumlah tak ramai orang waktu tu..apa lagi. Gila lensa la jawabnya. Ahaks!

Kalau boleh setiap sudut nak dijadikan kenangan. Tapi memandangkan tu library, jadi tak bolehlah nak sesuka hati snap sana sinun. Jadi kami pegi tempat tertentu je. Sebenarnya library U aku nih sempoi cantik, ikhlas aku memuji. Berbentuk melekung sfera. Memang superb la rekaan dia. Pandai designer dan engineer yang buat lanskap macam ni,, tabikla! Sebab tu lokasi ni selalu dijadikan lokasi pengembaraan filem dan drama. Eceewah..terasa bangga desitu. HikSs. Tapi maaf sebab tak bermaksud nak bermegah. Hmm meh tengok gambar yang semegah mana ni..pSst sebenarnya banyak gambar poyo kami bertiga, tapi cukuplah aku letak 4 keping. Yang lain letak di FB. Lalalala~
Selamat Datang ke Library;)

Tempat femes snap gambar haruslah t0ilet :P

Berpoyo berSama :D 
teropong akak photog..haha

Gaya bebas buat tanda shhsss 'keep quite' ! ;)

Semuanya gambar yang comot dan pulun kata orang Kedah. Haha. Tapi tu semua kenangan buat kami bertiga. Tapi satu je badan aku bila la nak slim melim. Jeles kot tengok orang lain solid da bomb, aku je gebuss semacam:P Maklumlah aku ni pantang nampak lensa pasti ada da gaya yang nak buat macam tu jugak time makan. Pantang nampak okey, semuanya telan. ngap ngap. Memang berisi la jawabnya. Okeylah, gambar banyak tapi segan nak haplode. Lagipun orang cakap, tak baik selalu publish.Nanti orang jemu. Buat si dear moga cepat sembuh ye. Terkena demam selsema dua tiga hari ni sebab cuaca tak menentu. Pada uoOls dan dear. Jangan lupa minu banyak air waktu panas cenggini ye.

Okey rasanya banyak lagi kami nak berpoyo sementara aku desini. Dah pindah, tak da lagi gambar yang cantik viewnya. Uols belum tengok tasik siap itik angsa, dengan air pancut penceria suasana. Kalau bab library ni aku suka tang tangga dia yang memang cantik! Ada je gambar tapi nanti nanti la haplode..Hadooi kenapa kebelakangan ni aku malas haplode gambar ye. Mungkin dah rasa tak penting kot. Cuma nak buat bukti untuk bl0g kesayangan ni je. Baiklah nak sambung ulangkaji dan siapkan asaimen lagi. Selamat berjumpa lagi entri selanjutnya. Walla! Hidup mesti ceria..

5 comments:

  1. hai..akak pun da lame x singgah cnie.alhamdulillah akak chat?dawia cane?ok?

    ReplyDelete
  2. hai akak ;))
    alhamdulillah..wieya pun sht :)
    ok je krg ni..hehe

    ReplyDelete
  3. salam....nice entry :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi