Monday, 7 February 2011

Cuti panjang CNY Dah Habis.. Lamanya Tak Hapdate ! Aku dah Kembali Fuh Fuh ;)

Assalamualaikum. Hai hai.. lamanya tak bersua dalam dunia bl0gger. Pestime cenggini. Bukan apa sebenarnya aku nak habiskan cuti yang seminggu tu sepuas puasnya. Masuk hari ni dah 5 hari aku tak hapdate. Catat sejarah nih. hikSs. Tapi aku tetap aku. Sekarang dah kembali. Terasa macam dah macam tak tahu apa apa dah sekarang setelah sekian lama tak bersua rakan bl0gger. HaiSs.. takpa nanti aku kunjung mengunjung bl0g kalian ya. Aku sebenarnya macam macam cerita nak stori ni. Pendek kata semuanya pengalaman yang tersurat dan tersirat. Memang satu satu akan stori secara perlahan lahan walaupun kata orang ia dah basi. Tapi tunggu tau.. aku tak sabar nak menaip satu persatu sekembalinya aku desini.

Pertama kalinya aku rasa heppi dan bersyukur selamat sampai ke bumi selangor atau spesipiknya Kuala Selangor. Hoho.. sebab hoho bukan horlick tau tapi rasa macam penat dengar Kuala selangor sebabnya aku ada cerita semalam yang masih segar dalam ingatan. Tapi entri malam ni cukup aku nak cakap yang aku dah kembali ke arena bl0gging kembali. Kembali aktif semula walaupun tak seaktif otai otai yang kerap hapdate dari masa ke masa..hee:D Janji aku puas menaip dalam bl0g kesayangan aku nia..OK meh tayang muka aku sikit time balik naik bas setelah beberapa hari tak hapdate..tara!

muka comot :')
Alhamdulillah :)

Aku heppi aku dah kembali. Aku masih di tahap letih terlampau lagi nia..mata, kepala, hati, tangan dan kaki semuanya perlu rest. Aku penat nak studi lagi buat masa nih. Esok petang test. Memang terbaik tak baca lagi selepas cuti hari tu ada sempat jugak aku membelek belek usung kesana kemari buku lagak macam pelajar ulat buku. Aleh aleh bukak je nant0k. Tak sempat nak ingat dah ke alam mimpi..ngee;) macam macam la kan..tapi cuti CNY lepas syo0k la. Aku sayang mak. Aku sayang ayah dan aku sayang adik adikku yang tercinta.

Cuti itu amat membahagiakan. Sebab dapat jalan jalan. Realise tensi sana sini. Semuanya bersama keluarga. Siap dapat makan buah limau masam manis, menicah jambu tnpa batu, eh eh biji dan makan buah durian yang lemak berkrim. Bahagia nikmat tu ;) Sebab tu balik kampung adalah perkara yang aku SUKA sekali ^-^ Ada CAPSLOCK desitu ye. Maknanya aku memang suka gila kata orang.. hee. Okiehlah semuanya dah rasa penat. Rasanya aku perlukan rest yang cukup untuk esok sebab sampai ke malam katanya. Dengan presentation dan test bagai. Tapi syukur hari ni aku tak ke kelas pun tapi test dibatalkan. Heppi !

Akhirnya aku kembali.. mungkin uoOls tak rindukan aku sebagai cik empunya bl0g yang dok mengarang di dalam bl0g ni.. tapi aku amat merindui bl0g ni untuk tatapan pengikut setia bl0g chitobebearchocholategoldish.. terima kasih yang berkunjung pada bl0g ni even aku tak sempat bl0gwalk tapi still ziarah dan lawat bl0g ni agar tak nampak sunyi. Bahagia sangat!. Sekarang ni aku cuma berharap yang doa aku termakbul untuk tukar kampus. Amin amin ya rabbal alamin* uOols jugak harap dapat mengaminkan aku ye. Mudah mudahan .. aku taknak letih letih lagi. Nanti aku stori dalam entri lain la ye. Masa untuk rehat. Pada yang berkunjung nanti aku balas jejak kalian okieh.. Salam Ceria. See u (!) Adioss. Tak sabar nak habis cepat sem nih >.<

4 comments:

  1. penat penat pun smpat lg update kan .
    hehe

    ReplyDelete
  2. akhirnya cik dawia smpai gak....semoga percutian telah memberi ketenangan dr stress

    ReplyDelete
  3. @ cik elina
    alhamdulillah, sempat :)
    sebab terlalu rindukan bl0g..


    ^^

    ReplyDelete
  4. @Mia-Ina itu la sis mia.. alhamdulillah :) walaupun makan masa..

    amin.. syukur itulah yang saya dapat.. ketenangan ;) tenkiu kak mia-ina



    ^^

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi