Wednesday, 9 February 2011

SukSeS !! Taip Laju Laju..

Haihai semua :) Assalamualaikum. Aku nak hapdate laju laju sebab teruja, heppi, gembira, dan rasa nak l0mpat l0mpat si katak l0mpat dan lompat bintang bagai sebabnya aku dah sukses buat presentati0n pagi tadi. Gerun k0t bila mood lecturer to kalau tak 0k. Bermulanya al-kisah pagi tadi bila semangat bersiap untuk ke kelas Selling walaupun sempat hapdate kejap. Sebab nebes. Tapi bila dah prepare dengan tak prepare ni berbeza sikit rasanya. Aku dah siap siap hafal sikit n0te2 yang tersedia. Teng0k sana sini.. maka dalam jam 9 pagi gerak la ke kelas dengan hati berk0bar kobar... dap dap dup. Irama berentak j0get inang.
Ok kami 3 classmate merangkap h0usmate gerak dengan sehati sejiwa pakai kameja sweety.. aku sorang pink dan di0rang purple ;)  memang best lah persaaan tu sebab masing masing macam nebes dan teruja. Pendek kata perasaan bercampur baur. Hee.. berjalan tenang ke kelas ambik masa 20 minit sampailah ke kelas. Masa tu rakan rakan ada yang dah sampai. Tapi cam besh jugak sebab ramai yang berkameja dan budak laki siap bertali leher. Kan smart kalau tiap tiap hari cenggitu :D
 muka excited sebelum present :')

Hokey dalam jam 10 pagi tepat, lecturer Sir Reza sampai dengan gaya tersendirinya dan dia cakap dah bersedia untuk presentati0n selling uoOls. Masa tu hati ni tak berapa dup dap tapi macam masih dalam mencari ketenangan hati supaya tak berapa berdebau debau  la kata orang.. mula mula apabila b0rang diberi. Tak sangka tup tap tup tap group aku, Fatin dan Jecy orang pertama. Tapi atas sebab Jecy belum ready sepenuhnya akibat note tak berapa lengkap jadi tundakan sekejap. Aching! berdebar kian laju. Classmate masih belum ramai tapi suasana macam ibarat nak menunggu tender dengan keje masing masing untuk interview. Teruja sekejap :')
Sentap bila kena group pertama tapi atas budi bicara pensyarah maka group weoulS tangguh dulu. Jadi kenalah pada group orang lain. nak dijadikan cerita pakai lapt0p silih berganti dan tetiba semua lapt0p tak leh guna untuk present atas sebab projektor rosak ataupun kabel dia =.= kata orang kL cuak weh cuak. Ramai ramai cakap buat minggu depan. Tapi dalam hati berbisik supaya buat hari ni jugak. Takmao fikir fikir dah lepas ni.. dan mood pensyarah jadi tacing sebab tak dapat buat dalam kelas. Jadi dia buat keputusan buat di biliknya tingkat satu. Bersedia ! teruskan membaca..

muka berdebau debau tunggu turn ;)

Sebenarnya weuolS sempat snap snap pic yang belum sempat haplode lagi. Cuma masukkan sikit dalam bl0g ni..ada nampak cam muka nebes tak? >.< Ok sambung cerita group 1 selesai masuk untuk teruskan.. kemudian dengan perasaan menunggu yang tak besh campur hati gugup weuols sempat sembang sakan pasal yang fakulti kami akan pindah ke Shah alam. Hooyeh ! akhirnya.. kemudian tibalah giliran group aku group ke4.. irama jantung berdegup bagai irama r0ck terus. Tapi nasib tangan tak parkins0n cuma sejuk masuk bilik sir penghawa dingin kuat aka sejuk betoi..

Maka bermulalah perbentangan kami pada Sir Reza. Semuanya berjalan lancar siap mood lecturer pun ok teranggung angguk tanda faham. dalam hati kegirangan. Sampai giliran aku, hadoii cam tak keruan rasa tapi aku gagahkan jugak.Buat selagi terdaya. Cover apa yang perlu.. dan akhirnya dum dum cang, Bunyi dram SELESAI !! Alhamdulillah.. dan semuanya ok. Dia tanya soalan pun weoulS boleh jawab. lompat tinggi ! kegirangan.. kebetulan group weoulS last perbentang..Ya Allah masa tu rasa lega teramat :') sebab minggu depan lain cerita dah. Group kami selamat..agagaga. Terharu tsk tsk..

Selling settle..haaahhhh tarik nafas panjang yang legaa. Malam ni pulak satu lagi presentati0n yang kecik tapi entahlah. Harap harap ok jugak macam tadi ;) BusineSs comp pulak nanti.. wish me luck geng. Oklah sebenarnya aku teruja sebab dah selesai. Sesiapa yang baca entri ni.. terima ksh daun keladi. Ok nak rest dulu. Petang kelas, malam pun ada. Untuk entri aku bersuka riang tu.. nanti cuti aku hapdate :) baru banyak masa. See U (!) ^-^ Bersyukur tetap berlegar legar di ruang hati. Subhanallah tuhan permudahkan urusan..

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi