Sunday, 22 May 2011

Gadisss.. Jom Ramai Add YM Sini :)

Assalamualaikum ;) rasa bosan pulak bila wia buka FB dan blog dengan nada tenet yang slow. Tapi bila YM laju sangat dia. Pelik pelik. Wia buat keputusan memadam messager list dalam emeil lama atas sebab tertentu. Dan guna email baru yang dicipta wia dan incik dear dengan spontan hari tu sebab adala :P mana leh kasi tau kan..biarlah rahsia. Hiks. Mungkin email ID yang baru ni wia boleh hati hati lagi. Sebab tak mau 'banana fruit two times' lagi. Atau bahasa omputihnya pisang berbuah dua kali. Sebab wia rasa dengan idea ni wia akan berchating dengan kenalan yang wia betul betul kenal je. Entahla sekarang wia rasa macam alone bila on saja Instant Message (IM) tak banyak pun orang tegur. Baik tak payah kan..

Best sebenarnya YM nie.. sekarang wia pun dah ada SKYPE. Tapi incik dear tak ada. Jadi selalunya wia dan si dia hanya guna YM saja. Tu pun best letoop nak habaq mai:) maklumlah cinta jarak jauh ni tak payah sebab dah boleh rasa dekat bila teknologi canggih manggih ni semua. Cuma wia dan incik dear tak selalu berYM sebab dia sibuk dengan kerjayanya. Wia sendiri kena faham. Tambah Broadband ni hanya pakej murah jadi fefaham la kelajuaan maksima dia. Kuikui. Itu sebab wia tak kesah sangat kalau wia dan incik dear jarang YM. Skype pun best sebab smiley dia gerak comei. Video call pun seakan YM tapi semestinya lain kan..yang penting YM tetap dehati ni. Wahh gaya macam pencinta IM tegar. Padahal bebaru ni saja. Jadi dikesempatan ni wia rasa nak tambah kenalan gadiss saja dalam list messegger wia. Yang pasti wia rasa nak gossip sampai tak ingat... psst wia ni suka berkenalan sebenarnya dengan girlfren saja tau. Kalau lelaki memang borang penuh =P

Pada gadis comei semua yang nak YM dengan wia tambah la kenalan dengan ID nie ye darlink..fairytale_blossom@yahoo.com
Boleh la bergossip nanti. Sebab wia memang nak tambah kenalan sambil tukar tukar pendapat atau apa apa saja la. Nice uoOls.. harap dengan cara macam ni, wia boleh jumpa member sekepala mana tau. Minum dan jenjalan bersama nnt. Best tau..tambah kalau berlainan negeri. Belajar masak sesama. Kongsi resepi atau apa apa lagi.. Yang penting GaDiS je wia akan accept ye. Dan harap dijauhkan dari yang tak molek. Niat wia baik nak tambah kenalan. Harap niat ni menjadi murni dan tiada niat lain yang seangkatan dengannya muncul. Best tau banyak kenalan. Kata orang berkawan biar la beribu ribu milion lemon, dan musuh biar tiada. Baru merasai nikmatnya hidup yang aman damai di bumi bertuah:")
Wia sangat menghormati warga alam maya sekalian. Yang penting jangan sombong walaupun wia ni sensitipnya banyak. Okey yang nak add silakan :P Jumpa di YM ye gadis gadis cumil santek sekalian. Ehee terikut ikut dah wia dengan bahasa sekarang yang agak pelik pelik tu. Apapun biarlah hidup ni penuh kebebasan.. yang selagi tak membawa manfaat. Unik tu ;) Wia pun masih merasai dunia remaja dan kian matang kot. Harap banyak kenalan..dan heppi dengan hidup wia sekarang. Nak sentiasa tersenyum dan tak mao sedih sedih lagi. Lupakan yang resah gelisah. Jom gadis.. kita jadi girlfren. Wia biasa biasa saja. Tak kenal maka tak cinta bukan.. Salam manis buat uoOls semua. Yang sudi baca entri ni, terima kasih ye^^

Okey jam menunjukkan masa untuk lelapkan mata. Kalau bab mata wia ni dia dah makin pulih. Kena jaga makan, jaga hati baru wajah berseri seri.. rasa semangat la sekarang ni. Terima kasih broadband sebab dikau wia boleh hapdate dan terus tido lepas nie. Sekali lagi cakap add ye.. Wia tunggu uOls kawan kawan sekaum Hawa semua. Salam perkenalan dan jumpa di IM kelak. Tambahan nota--> wia nak letak email ni dekat side bar la. Patut ke tak ye. Dipertimbangkan doolu laa. Nunite all. Nantok dah nia sambil taip entri layan radio. Besh jugak lagu lagu time cenggini ni. Time to angan angan jadi Puteri Beradu <3 Adios.!

1 comment:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi