Tuesday, 3 May 2011

Hip Hip Hurray (!) Blog DH Juga Sekarang Dah Memelihara Bluebird tweet weet ;)

Assalamualaikum ;) Salam Selasa buat semua. Kekangan ni wia agak free sebab kelas setiap minggu bermula hari Rabu, Khamis dan Jumaat. Jadi setiap weekend rasa cuti yang lama. Jadi bila dok dalam bilik sensorang. Maka bl0g la feveret alam maya yang mesti wia kunjung. Sebab tempat ni merealisasikan impian wia. Kadang kadang onn FB pun bosan even wia dah banyak remove fren yang tak berkenaan. Jadi macam sunyi tu tetap ada sebab bukan semua orang on9 kan. tambah tambah kawan kawan wia di IPTA semuanya sedang final exam. Jadi tak hairan la kat FB macam bosan hapdate status dan komen bagai. Macam dah tak meriah gittu =.=


Jadi hari ni wia telah cuba sesuatu yang baru lagi. Yup baru bagi wia dan dah macam familiar bagi bl0gger sekarang. Mempunyai seekor  burung tweet tweet  yang cumil kaler feveret wia lagi. Memang menjadi kegilaan desitu. Tambah tambah burung tweet tweet ni boleh terbang kesana kemari. Meriah je rasa kan :') Jadi dengan bangganya wia pun nak anounce dalam bl0g kali ni yang secara rasminya.. wia pun memilihara seekor burung tweet tweet kiut kaler biru ni dalam bl0g kesayangan wia. Jadi pada sesiapa yang ada tweet tu boleh la add atau tweet dengan wia nanti ye. Meriahnya(!)


Pertama kali bela, pada tengahari tadi. Mahal tau wia beli. Jadi harap harap bluebird ni bahagia stay dekat sarang baru dia nie. Yakni bl0g pink wia sekarang.. eh eh macam selesa je panggil dia "bluebird genius'..kan? So lepas ni panggil aja namanya bluebird. Sentiasa menemani uoOls yang datang berkunjung di bl0g kesayangan wia nih.. Jadi bolehlah uoOls bermain main dan tengok bluebird terbang kesana kemari ye..Hee. Wia sendiri sebagai owner bluebird pun teruja sangat ni. Ehem ehem mana aci sebelum ni dok tengok bl0gger lain je dok pelihara burung tweet tweet ni kan..hikSs. Sekarang dah pelihara. harap uoOls pun heppi selalu seperti mana wia pun heppi bila berkunjung ke bl0g owner yang pelihara bluebird tweet tweet. Kuikui :'D Meh usha gambar tweet tweet yang masih pun belum berusia sehari di bl0g wia nie.. tapi dah pandai terbang tau. Genius genius(!) aching..lalalalala.
| Bluebird dengan aksi terbang ke atas |

|Bluebird dengan aksi terbang menjunam ke bawah| 
hee kiut sesangat.. Geram >.< V

| Masa ni bluebird sedang terbang |
Waa wia heppi la bela burung biru nie ;)

Sebenarnya banyak lagi aksi menarik si genius bluebird nie. Tujuannya wia memelihara bluebird ni supaya senang uoOls nak follow dan bertweet tweet dengan wia nanti. Jadi mudahla cuma gerakkan cursor pada bluebird dan uoOls boleh klik untuk follow dan bertweet tweet. Mudah kan?:) So moga uoOls heppi berkunjung datang ke my precious blog bl0gger sekalian. Sekalai lagi wia mencuba sesuatau yang baru lagi hari nie. Terima kaSih Ya Allah kerana mempermudahkan urusan wia. Heppi sangat ^_______^ senyum puas. Mana tau kalau wia rajin, wia renovate sikit bl0g walaupun tak banyak. Sayangg sangat widget yang ada walaupun nampak banyak kan?.. semuanya priceless tag to wia.
|Nampak tak bluebird yang nakal 
sedang bermain main di header blog wia| SoO noty;p
Okeylah itu saja nak announce pada uoOls. Hip Hip Hurray (!) Blog DH Juga Sekarang Dah Memelihara Bluebird tweet weet  ;) Mencuba sesuatu yang baru setiap hari adalah di ibaratkan menjana minda yang segar dan awet muda tau. HikSs. Ok, gurau.. cuma wia sekarang nak cakap yang wia amat heppi dengan BLUEBIRD. Welcome Bluebird to my precious bl0g. Yang bestnya membela bluebird tak perlu bagi ia makan dan minum. Malah ia boleh terbang sesuka hati kemana pun dalam bl0g kesayangan wia nie.. Special kan. Make me smile alwaysS. Yezza (!) Walla.. See yu next entri guys.

5 comments:

  1. comelnya bluebird tue..bak 1 kat akak.:-)

    jalan2x klik ur nuffnang

    ReplyDelete
  2. ambik la kak... cumil tau :)


    ok thanx al0t sis

    ^^

    ReplyDelete
  3. Ambil laa.. cumil je..
    hehehe :))

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi