Wednesday, 9 November 2011

Cuti SeMester dah Bermula..OO Balik Kampungg!! :]

Assalamualaikum. Otak penat, hati terkilan. Makan dalam bukan penangan final exam. Dah akhirnya boleh juga wia tarik nafas lega bila semuanya dah settle hari ni ;) Syukur alhamdulillah, 4 paper dah selamat dijawab. Dah berusaha, tawakal sekarang ni. Moga kejayaan milik wia..amin. Mudah mudahan. Sehari tak hapdate terasa seakan setahun lamanya tak menaip. Blog wia masih mood raya Qorban gittu :p

Wia baru nak raya ni uOols! Nak balik jumpa famili tercinta. Dah rindu sangat dah rasanya. Esok genap dua bulan wia katsini tak bersua muka dengan keluarga tercinta..Tiba la masa yang ditunggu tunggu. Cuti semester dah start dah mulai esok. Yippee..Tiket bas pun dah beli. Badan dan otak yang letih ni wia gagahkan untuk ceritakan rasa hati yang terharu berjaya jawab soalan dengan selamat dan dipermudahkan.
Bersama sama rasa gembira nak balik bercuti. Lama dah dok hirup udara bumi Shah Alam nak juga merasa udara di utara pulak kan..Hehe.# Padahal sama je. Yang penting macam macam perasaan yang wia rasa kini. Hanya Allah yang tahu. Mungkin juga kepenatan ini ada hikmahnya. Harapnya begitu laa. Nasib sekarang wia dah ada teman serumah, walaupun yang lain masih bercuti. Syukur tak lagi keseorangan. (^__^) V Lagipun fikir saat saat indah nak bersama keluarga tercinta.

Esok wia balik kampung. Yabedabeduu...!! Rasa hati riang bukan kepalang. Tapi insyaAllah blog akan sentiasa terhapdate. Psstt kebetulan cuti wia kena pada gayanya. Budak budak cuti sekolah hujung tahun, akan banyak laa kenduri kendara. Jangan tak tahu anak dara macam wia ni masih pegi kenduri tau. Kehkehkeh. Sebab mak ayah wia pesan, kalau kita tak pi kenduri orang, nanti orang pulak tak mau kenduri kita. Betul atau tak atas niat masing masing. Tapi bila mak ayah cakap camtu, ikutkan ajelah lebih afdal. Siapa tahu mungkin betul.. Mak ayah kan lebih awal makan garam dari ganerasi wia :p
Wajah jawab exam last hari ni ;)
Banyak kenduri sedara mara dan sahabat terdekat yang akan wia hadiri. Makan makan dan makan. Itu yang the best wia ni kan ;) Mana hilangnya semangat diet. Buatnya tidak :p Bila lah kan wia nak kurus, asyik cakap pasal makan tak penah nak lupa. Feberet katanya. Okeylah wia nak packing beg doolu. Cuti panjang kata kan ;) lalalalala.. Semangat kan?! Heheh. #Senyum meleret sampai ke telinga.

Selamat berblogging uoOls. Hee lepas ni hapdate kat rumah pulak ye. Al-maklum laa broadband maxis ni dah upgrade malam raya Qorban aritu. Jadi laju berdesup nak habaq hang. ;) Moga ikatan ukhuwah sesama blogger terjalin. Salam keceriaan dari wia.."Heppi Holiday to Me".. Balik Kampungg..!! Jom cepat kemas beg. Semangat uoOls. ngehngehngeh :'D

4 comments:

  1. selamat hari rayer..
    jum alik kampung!!

    jom rebut nie http://aindzaya.blogspot.com/2011/11/beloglist-ain-dzaya-earning-nuffnang.html

    ReplyDelete
  2. best nye dah cuti sem! Nurul tgu exam jek ni... takot! -.-

    ReplyDelete
  3. wa..bkn kemain hepi dpt balik kampung ek..selamat bercuti syg! :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi