Thursday, 3 November 2011

tiKa Final Exam dah nak Start.

Assalamualaikum dan salam keceriaan. Blog bertukar wajah lagi. Sebenarnya tukar kulit dan kepala. Comel tak..? Taktau kenapa dah makin dekat nak final, mood mengedit laju berdesup dalam minda. Padahal esok da bermula final untuk semester ni. Okey ini masa wia rehatkan minda jenjalan blog ke blog. Terasa nak tukar suasana sikit. Biar tampak ceria. Hehe.

Baru puas hati nak sambung studi. Ada kene mengena ke.? Dang! Memang lari jauh. Mungkin sebab terlalu sayangkan blog picisan wia ni, berkait pulak dengan mood nak studi di saat saat terakhir. Apa punya tabiat la dak wia sorang ni kan (n__n) v Sekarang baru puas hati. Alhamdulillah.

Okey, sempena wia nak duduki peperiksaan akhir dalam semester ni, wia nak ambik kesempatan nak mohon maaf pada blogger mana tahu ada terguris hati dari penulisan wia atau seumpama dengannya. Wia manusia biasa yang kadang kadang terlepas pandang dan mempunyai kekhilafan diri. Mohon maaf ye semua, andai yang membaca entri ini.
Nota nota cinta :p
Doakan kejayaan wia ye semua :) Pssst deabaran yang terasa seakan nak pegi temuduga kerja dah gamaknya. Sabarlah hati. Moga segala urusan wia dipermudahkan. Amin..Semester ni wia ambik 4 subjek. Sempena paper esok wia dan tak boleh beriya balik beraya. Itu namanya berkorban. Korban raya namanya bukan raya korban. Okey senarai tarikh dan subjek wia untuk semester ni :-

E-Bisness - 4 November
Consumer Behaviour - 8 November
Organizational System - 9 November
BIS - 9 November

Moga pointer meningkat seperti yang di impi untuk semester ni. Amin. Selamat berblogging uoOols. Rasanya dah cupup masa wia rehatkan minda, nak sambung studi semula. Kalau ada kelapangan wia jalan jalan rumah blog uoOls okey. Buka FB, dah ramai orang update pasal balik kampung sempena raya. Tabah la hati.. Doakan wia suksess. Amin Ya Rabbal alamin.

4 comments:

  1. good luck wia :) nice background :D

    ReplyDelete
  2. sy doakan awk kejayaan awk dlm exam nnti ^_^

    Buat elok2 yea ^_^
    n..suke bckground bru awk..
    comey+ceria jew ^_^

    ReplyDelete
  3. cantekk blog,anyway gud luck yeaaa.(:

    ReplyDelete
  4. gudluck n all the best! insyaallah dean list dalam tgn.. :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi