Monday, 14 November 2011

Sertai CHURP CHURP skrg!! Brbaloi baloi..Teehee:D

Assalamualaikum. Wia buat CHURP CHURP hari ni. Tak tahu kenapa, hati ni tergerak nak buat walaupun dah banyak kali ternampak iklan banner rakan blogger. Memang mulanya wia tak faham tapi lama kelamaan macam tertarik akhirnya wia rasa gigih nak memahami apa itu CHURP CHURP yang ada lambang burung biru muda yang comel. Tertarik nak join uoOls. Dan desini wia nak ajak uOls pun sama sama join ye. Kelik banner kat bawah ye sayangs sayangs semua :)
 
CHURP CHURP ni semacam HEARTBEAT juga. Tidak bagi apa apa efek pada nuffnang. Hee. Jadi apa yang wia faham, kalau kita letak churp churp, maknanya kita tak akan curang pada nuffy yang satu. Hehe. Okey setakat yang wia tahu, churp churp boleh dibuat daftar melalui laman web FB atau facebook dan Twitter. Disebabkan wia dah ada Twitter jadi wia daftar dengan tweet tweet. ;) Bukan taknak dengan FB tapi nak privasi sikit. Jadi biarlah melalui twitter lebih dekat dengan rakan rakan. Teehee. UOols yang nak berkawan dalam tweet sudi la follow wia ye semua.

Setakat ni wia baru buat dua kempen. Dah dah pun tempek banner di dalam blog. Kalau rajin uOls kelik la ek. Sebabnya wia tak pandai nak bertutorial bagai. Cuma ikut otai otai. Harapnya sesiapa yang dah lama berkecimpung dalam Churp Churp, bantu la wia budak baru belajar ni. Bukan seminggu atau sebulan. Tapi baru hari ni :'D  Banyak lagi yang kena belajar.

Kata orang sambil menyelam minum ayaq, dan begitu juga dengan berblogging. Alang alang berblog boleh lah tambah income. Jadi join la Churp Churp salah satu yang boleh buat hasil. Hehe. #Kalau salah tolong tunjukkan apa yang wia cakap berdasarkan apa yang wia faham. Biasalah Churp Churp juga bertambah berdasarkan per klik. Selagi banyak yang klik, berkepul kepul la duit yang masyuk. insyaAllah.

Tapi jangan spam pulak atau klik diri sendiri. Memang tak akan dapat duit sesen pun. Jadi pada uOols yang belum join klik dan daftar SINI ye sayangs semua. Harapnya dapat penjana pendapatan yang lumayan. Doa doakan. walaupun follower wia tak beribu raban. Tapi wia percaya. Usaha tanggal kejayaan !! :')

CHURP CHURP, tanpa jemu. Pasti ada habuannya. Hehe
Aja Aja fighting!!. UoOls yang baik hati, sudi sudikan klik banner kempen churp churp wia ye. Pasti tak menyesal punya.
Selamat berblogging ye semua. Harap keceriaan milik semua. Sharing is caring rite..? :) Meh sama sama join. Wia suka mencuba menda yang baru bila dah betul betul minat. Selamat mencuba. Dan kalau uOols daftar dan join jangan lupa bagitau wia ye. Boleh sama sama klik. Betul, tolong menolong kan amalan mulia. InsyaAllah.. "Man jadda wajada, man kasyala fashala" Siapa yang berusaha, pasti akan berjaya dengan kehendakNya. Mudah mudahan..amin (",)

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi