Sunday, 13 November 2011

McD Meal with lovely Family ❤

Assalamualaikum. Salam hujung minggu. Semalam langsung tak terhapdate entri  di blogsebab wia ada hal. #Boleh dikataka ada agak sibuk la juga. Terima kasih atas pandangan rakan blogger yang sudi bagi komen ye :) Wia sangat hargai. Terharu pun ada :') InsyaAllah wia dah tahu mana nak pilih. Sangat sangat membantu. Kalau pagi hujung minggu wia tak kemana selain buat kerja rumah seperti mengemas dan memcuci, terhapdate la entri.

Okey wia nak cerita pasal "Happy Meal" bersama keluarga semalam di sebelah petang sekitar pukul 5 petang. Dari wia atas bas bertolak balik kampung ke Kedah, wia dah rengek kat ayah nak makan McD hehe.. Lepas tua ayah seakan dengan tak dengar :p Balik di rumah pun wia ada cakap secara main main, "Ayah..jom makan McD yah.. Kebetulan semalam hari Sabtu, ayah wia kerja setengah hari. Apa lagi pelan wia untuk makan McD tercapai bila ayah ajak keluar satu keluarga. Rasa gembira dalam hati bukan kepalang uOols.

Sebenarnya ingat ayah nak bawa Mcd Seberang Prai, tapi memandangkan masa tak mengizinkan ayah bawa wia dan famili makan di McD Kulim ;) Sebelah dengan Giant tempaat yang menarik. Beshnya masa tu wia rasa macam apa yang diidamkan hampir tercapai. Bukan makan berseorangan untuk lampiaskan nafsu makan yang membuak. Tapi bersama famili tercinta. Yang bestnya ayah suruh wia yang order makan dan minum, last last ayah yang keluarkan duit. 5 set makanan wia pilih uoOls. Dan harganya pun, hadoii berbaloi baloi melambung. Sian ayah terpaksa bayar. Sebab wia pakai order je. Semuanya set pulak tu. Tapi yang bestnya enjoyy :')
Wia suka McD ! :)

Burger pilihan wia, Double Cheess Burger ;)
Nyum nyum..deliocious ! :D
Mcdonald Kulim :')
mak ayah tersayang ;)
Adik adik lelaki  wia :D
Best sangat nikmati hidangan dinner semalam. Aayah merealisasikan ngidam wia yang satu ni. Memang sangat terharu uoOls. Nak nagis dapat makan McD semalam. Aantara yang diorder wia, mChicken, Quarter Pounder, Mc Bites dan Double Chesse Burger. Hee. Makan kenyang alhamdulillah. Terima kasih bermilion lemon buat ayah tercinta. Sangat hargai ayah sudi belanja makan. Sebab wia ni dok rengek McD dah lama, tapi berskesempatan. Itu yang suarakan pada ayah. Berbaloi baloi makan bersama keluarga tercinta. Even dak Nana,adik perempuan wia yang tak ada sebab tak balik. Dak pali dan dak badrul puas hati kekenyangan.

Okeyla, itu je nak kongsi. Bila apa yang kita dapat tercapai. Perasaan tu sukar nak gambar :') Sebab tu semalam keluar semata mata nak makan McD.. Seriuss terbaik ayah. Mak pun support. Hurray ! Melonjak riang laa. Selamat berblogging blogger. P/s: Apasal la shoutmix wia buat hal.. kena upgrade ke apa. Aada sesiapa tau?.. Harap dapat tolong ye. Lain kali nak makan dengan famili lagi. Kan ayah kan....... ;)

2 comments:

  1. aiyoookkk... sedapnya!! siyesly rasa lapooo.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. dah lama tak santai dgn famili

    :'(

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi