Thursday, 25 April 2013

Colgate Optic White , One of My WiShlist Now :)

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum..
Dah lama agak perasan pasal Colgate Optic White nih.
Nak nak ada terbaca juga dari blogger yang sama sama 
join sekali event bersama dutanya Fazura yang sememangnya cantik.

Biasalah orang Asia gigi sememangnya gigi tak akan putih 
itu sememangnya malu untuk bila lagi gadis dan wanita diluar sana 
nak mengenakan gincu merah menyala.
Memang terserlah kekuningan pada gigi. 
Memang malu nak senyum kan? ;p 

Pertama kali tengok produk ni rasa 
oh berkenannya dengan produk ni.
Dah la memang dok cari produk yang boleh selesaikan masalah 
yang memalukan ini. Sampaikan terasa 
macam hilang keyakinan diri untuk berjumpa dengan orang ramai.
tapi..kalau produk brand macam ni mesti mahal harganya kan?



Jadi meh baca seterusnya.. Hikhik Sebelum tu sesiapa 
yang tak tahu apa itu Colgate Optic White singgah baca Sini 

Ok ni sedikit pasal harga produk Colgate Optic White
Di antara rangkaian Colgate Optic White ini ialah Colgate Optic White toothpaste, Colgate 360 Optic White toothbrush dan Colgate Optic White mouthwash. Di datangkan dengan pelbagai saiz yang berbeza dan berharga di antra RM5.90/12.90 bagi 40gm dan 100gm toothpaste, RM12.90 untuk toothbrush dan RM8.90/20.90 bagi 250ml dan 250ml mouthwash.

Agak berbaloi jugak kan harganya...
Tak adalah sampai ratusan ringgit pun kan?:)
Jadi jomlah kunjungi Watsons dan 
Guardian berhampiran area rumah kita.
Tak sabar nak cuba dan lihat hasilnya ;p
Ok ini saja wia nak berkongsi...Psst tetiba suka pulak warna merah!

6 comments:

  1. kan? memang susahlah nak gigi putih bersinar macam tu ;)

    p/s : memang skang ni ramai yg suka merah ke?

    ReplyDelete
  2. Aku tak tahu colgate optic white... bagus ya :)

    ReplyDelete
  3. oh Fazura my love.....=P


    Perlu ke free education di Malaysia?

    http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/04/free-education-do-we-really-need-it.html

    ReplyDelete
  4. tak cuba lagi.. suka warna merah juga.. :D

    ReplyDelete
  5. yes , kite dah cuba . best sgt . rasa yakin je bile nk snyum :)

    ReplyDelete
  6. nak kena cuba gak ni. tgk iklanya.mcm menarik lak..hehe

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi