Friday, 5 April 2013

Natural Clenx Tea Version Me :)

Bismillahirahamnairrahim dan assalamualaikum..
Hadoii punya banyak nak taip tup tup depan skrin
boleh blurr tetiba.. Biasalah permulaan nak menaip..
tapi bila dah menaip rasa mencurah-curah pulak idea..Kihkih

Ok akhirnya wia dah cuba juga minum an besttNatural Clenx Tea
yang di idam idam tu ;) ayah belanja macam biasa..
Dan sekarang wia dah minum
tiga hari berturut- turut.. So, efek dia..??


Memang mula mula minum macam tak ada efek sangat pun.
Kalau baca testimoni orang lain asyik berkepit dengan tandas je kan?
tapi bagi wia hari ni minum, esok baru membuang.
Mungkin lain orang lain efeknya kot
Kemudian, tak ada la kerap sangat menganggu.
Cuma perut rasa selesa dan ringan sikit.

Kalau yang buncit boleh rasa perut kempis 
dan tak ada la perut buncit berisi bola :P
Entahlah setakat 4 hari ni, wia masih tak nampak apa-apa efek
tapi syukurlah produk ni bukan
jenis yang cepat nampak hasil dalam jangka pendek.



Sebab kalau yang cepat tu, memang tak semula jadi
dan mungkin ada efek bahaya pada badan.
Sebab boleh teus nampak perubahan mendadak.
So wia tengah tunggu perubahan diri. Doakan ya! (",)


Minum teh macam biasa. Cuma yang ini tanpa gula.
Memang boleh rasa teh ni sihat untuk tubuh badan.
tapi rasa teh ni macam wia penah rasa sebelum ni..
teh rempah lalang.. sebijik rasa sama. tapi tak tahu la kan.. *senyum *
Nanti dah nampak result, wia kongsikan dengan korang ok.. Hee

4 comments:

  1. ade bli gak 1...tapi alamak rasa die..mcm mnum herba bersalin la...aru test 1 sachet. blom ade kekuatan lg nk mnum lg..hehe tunggulah.

    ReplyDelete
  2. Sya pun baru nak start minum.. Ziha.. Sayang bg awake tips. Klu nak minum tu tgn nafas n langsung minum.conform habits u minum.hehe

    ReplyDelete
  3. Sya pun baru nak start minum.. Ziha.. Sayang bg awake tips. Klu nak minum tu tgn nafas n langsung minum.conform habits u minum.hehe

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi